Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Odlični dosežki mladih borcev na mednarodnem tekmovanju Zrinski Open v Čakovcu

V soboto, 10. februarja 2024, so se mladi borci iz našega kraja odpravili na prestižno mednarodno tekmovanje Zrinski Open v Čakovcu na Hrvaškem. Kljub močni konkurenci so dosegli izjemne rezultate in se lahko ponosno pohvalijo z odličnimi dosežki.

V dopoldanskem delu tekmovanja so v kategoriji U12 mlajši dečki nastopila dva naša predstavnika, Martin Šuštar in Ambrož Kristan. Ambrož se je odlično boril, premagal izkušene nasprotnike, a mu je v boju za kolajno na koncu zmanjkalo sreče. Kljub temu je osvojil 7. mesto od 27 tekmovalcev, kar je izjemen dosežek.

V kategoriji U14 starejši dečki je nastopil Svit Starovasnik, ki je prav tako pokazal dobre borbe, a mu je na koncu zmanjkalo za stopničke. Tretje mesto v tej kategoriji pa si je zaslužil Zakhar Kholodov, ki je premagoval težke nasprotnike na poti do odličja.

Popoldne so se borili še mlajši kadeti U16, ki so skupaj osvojili 5 kolajn. Nastja Drakšič Koštomaj je blestela z zmago v eni kategoriji in tretjim mestom v drugi. Poleg nje so se na stopničke povzpeli še Timeja Starovasnik, Stepan Kholodov in Jošt Arbajter, vsi z osvojenim tretjim mestom.

Čestitamo vsem tekmovalcem za njihove izjemne dosežke, še posebej dobitnikom kolajn. Vsak od vas je s svojo predstavo prispeval k uspehu ekipe. Ponosni smo na vaš trud, vztrajnost in borbeni duh. Želimo vam še naprej veliko uspehov v športnih podvigih, ki vas čakajo.

Oglejte si tudi