Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Judo klub Komenda tekmoval v Sarajevu

Od petka, 22.11.2019 do nedelje, 24.11.2019 so se judoisti iz Judo kluba Komenda mudili na velikem mednarodnem turnirju v Sarajevu, kjer je nastopalo 60 klubov iz 6 držav.

Nastopilo je 9 judoistov JK Komenda, katerim je uspelo osvojiti 4 kolajne, kar trem pa se je bron za las izmuznil v polfinalu.

Najboljša je bila 11 - letna Haya Veinhandl Obaid, ki je v svoji kategoriji U11 osvojila zlato in nastopila še v starejši kategoriji U13, kjer se je zmagovalno prebila vse do finala, kjer pa je premoč priznala nasprotnici in osvojila 2. mesto. Na 2. mestu je stal tudi Leon  Adrović, ki že v kategoriji U11 vedno stoji na stopničkah. Odlično se je izkazal tudi Maj Lokar Gros, ki je v kategoriji U15 osvojil 3. mesto. Za bronasto medaljo so se dobro borili Tevž Kristan, Žiga Pahor in Tian Cizerle, a žal izgubuli ključno borbo ter se morali zadovoljiti s 5. mestom.

Rezultati:

U11
Leon Adrovic.........2.mesto
Tijan Cizerle...........5.mesto
Karim Veinhandl…. žal brez repasaža

U13
Haya Veinhandl Obaid........1.mesto
Ziga Pahor...........................5.mesto
Tevz Kristan........................5.mesto
Alex Anzel Lara.................žal izgubil dve borbi

U15
Haya Veinhandl Obaid......2.mesto
Maj Lokar Gros.................3.mesto
Angelina Pajic...................7.mesto

 

Obisk Sarajeva smo izkoristili tudi za ogled nekaterih znamenitosti kot so Begova džamija, muzeja Madrasa, izvir reke Bosne ter nakupe spominkov na Baščaršiji. 

Oglejte si tudi