Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Organizacije, ki v letu 2024 želite več in boljše

Tudi v vašem društvu ali zavodu čutite, da je čas za spremembo? Da potrebujete svež veter, ki bi prinesel nove člane? Prepihal dosedanjo promocijo in aktivnosti, kakšno aktivnost celo odpihnil, da se naredi prostor za novo, vaša blagajna pa se ne bi branila kakšnega dodatnega evra?

Vse to lahko dosežete z našo pomočjo! Na Stičišču Središče, podpornem okolju za nevladne organizacije v osrednjeslovenski regiji, izvajamo program NVO s potencialom.

Organizacije, ki so že (bile) vključene v prejšnjem obdobju, so pridobile člane, razvile nove aktivnosti, na razpisih pa pridobile sredstva.

Sodelovanje poteka na način, kot si ga v sodelovanju določimo sami. Po prijavi vas bomo poklicali po telefonu, da se pogovorimo, kaj je pravzaprav vaš cilj, nato pa bomo skupaj naredili načrt poti do tja. Pri uresničevanju načrta se bomo srečevali na sestankih v živo ali po ZOOMu, pomagali vam bomo pri izvajanju vaših dejavnosti in vas vabili na naša usposabljanja, ki jih večinoma organiziramo z ozirom na organizacije, ki so NVO s potencialom. Do septembra 2025 bomo skupaj najmanj 24 ur in v tem času verjamemo - tudi dosegli zastavljen cilj.

Vabimo vas k sodelovanju, v družbo organizacij, ki jih imenujemo NVO s potencialom. Tukaj smo zato da vas podpremo!


***
Program Stičišče Središče sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Oglejte si tudi