Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Dobrodelni Glavarjev pohod

Tudi Čebelarska zveza Slovenije se je pridružila praznovanju 300 letnice Glavarjevega rojstva. Najprej z izvedbo simpozija o Glavarjevem delu. Koncem prihodnjega tedna (petek, 10. in sobota 11. septembra) pa z organizacijo dobrodelnega pohoda iz Glavarjevega domačega kraja Komenda do Lanšpreža - kraja zadnjega njegovega delovanja. Skupna trasa je dolga 77 km.
Prehodite lahko samo del poti, nekaj kilometrov, v času in po trasi, ki vam najbolj ustreza.


V dokumentu: shorturl.at/dkzLP oglejte časovnico in kraje na poti.
ZEMLJEVID poti: shorturl.at/luzZ0


Da pa se boste lažje priključevali, bo dosegljiva tudi mobilna številka, ki jo boste izvedeli ob prijavi.


Prijava: ines.zunic@czsi ali 01 72-96-100.
Prijavnina za celotno pot je 20,00 EUR, za to boste prijeli majčko in topli obrok, ter na koncu boste prijeli Glavarjevo zahvalo. Za vse tiste, ki boste z nami prehodili del poti je prispevek 10,00 EUR. Dobi se majčka, polovica zneska gre v dobrodelne namene.


Dobrodelnost sponzorjev in udeležencev je namenjena čebelarjem na invalidskem vozičku, članom Zveza Paraplegikov Slovenije za nakup prilagojene čebelarske opreme.


Ob sami poti bodo pohodnike spremljali trije kombiji. Tako bo poskrbljeno na za pijačo in kak prigrizek. V kombijih boste pohodniki lahko imeli svoje stvari, da bi jih ne nosili celotno pot v nahrbtniku. Če boste potrebovali počitek, se boste lahko tudi del poti peljali.

Oglejte si tudi