Kobarid

JUTRI
24°C
12°C
PET.
25°C
8°C
Oceni objavo

PRIJAVA NA BREZPLAČNE PREVOZE OTROK NA DEJAVNOSTI V POPOLDANSKEM ČASU

Občina Kobarid (občina) bo od 4. aprila dalje pričela z izvajanjem brezplačnih prevozov otrok z električnim kombi vozilom. Prevozi se bodo poskusno izvajali le na relaciji Kobarid–Tolmin, Tolmin–Kobarid.

Kombi omogoča prevoz do največ 8 oseb, zato bo potrebna rezervacija prevoza na elektronski naslov: prevozi@kobarid.si.

 

Vstopna in izstopna točka v Kobaridu je avtobusna postaja (Trg svobode). Izstopno točko v Tolminu navede uporabnik ob rezervaciji. Prav tako ob rezervaciji navede vstopno točko v Tolminu za smer Kobarid.

Navodila za izvedbo rezervacije prevoza:

1. Na elektronski naslov prevozi@kobarid.si je potrebno poslati naslednje podatke:

Za relacijo KOBARID–TOLMIN

datum: npr. ponedeljek, 8. 4. 2024

ura odhoda: npr. 15:00

vstopna točka: Kobarid

izstopna točka: Tolmin, npr. Glasbena šola

ime in priimek otroka: npr. Janez Novak

 

Za relacijo TOLMIN–KOBARID

datum: npr. ponedeljek, 8. 4. 2024

ura odhoda: npr. 17:35

vstopna točka: Tolmin, npr. Telovadnica pri OŠ Tolmin

izstopna točka: Kobarid

ime in priimek otroka: npr. Janez Novak

2. Po prejemu vseh potrebnih podatkov za prijavo prevoza na elektronski naslov bo občina rezervacijo potrdila s povratnim elektronskim sporočilom. V kolikor bodo podatki rezervacije prevoza pomanjkljivi, le-ta ne bo izvedena. O tem boste prav tako obveščeni.

3. Rezervacije so možne do zapolnitve mest (največ 8 otrok).

4. V primeru, da otrok že rezerviranega in s strani občine potrjenega prevoza ne potrebuje, je potrebno rezervacijo nemudoma odpovedati s sporočilom na elektronski naslov prevozi@kobarid.si. V kolikor odpoved ne bo sporočena, si občina pridržuje pravico, da ob naslednji rezervaciji ponudi prednost drugim.

1/2


Rezervacije sprejemamo najmanj 1 delovni dan pred predvidenim terminom, in sicer od 29. 3. 2024 dalje do zapolnitve mest za obdobje 4. 4. 2024–26. 4. 2024.

Po tem obdobju je predvidena rezervacija prevozov preko rezervacijskega sistema ToyotaGo. O sprejemanju rezervacij preko aplikacije ToyotaGo vas bomo obvestili.

Električno osebno vozilo Toyota Proace Verso EV je občina prejela v brezplačno uporabo po uspešni prijavi na razpis Triglavskega narodnega parka.

Ker enako kombije Triglavskega narodnega parka uporabljata tudi sosednji občini (Bovec, Tolmin) potnike opozarjamo, naj vstopajo na kombi z reg. št. KR TNP E4 in z oznako na vetrobranskem steklu »KOBARID«.

Oglejte si tudi