Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Večgeneracijski center Goriške tudi v Kobaridu

Na delavnico se lahko pripeljete z avtobusom, ki vozi vsako sredo in petek po voznem redu objavljenem na hrbtni strani letaka. Avtobus vas bo pripeljal in odpeljal izpred Doma Andreja Manfrede v Kobaridu (Knjižnica Kobarid). Cena prevoza znaša 0,50 eur v eno smer. VEČGENERACIJSKI CENTER z izvedbo različnih delavnic bo odprt tudi v prihodnjih mesecih izmenično ob sredah in petkih od 7. do 15. ure. Napovednik mesečnih delavnic lahko spremljate tudi na spletni strani (www.kobarid.si) in Facebook strani Občine Kobarid.

Večgeneracijski center Goriške tudi v Kobaridu ponuja različne preventivne programe, namenjene predvsem družinam, posameznim družinskim članom, starejšim in drugim ranljivejšim skupinam družbe. V okviru VGC se izvajajo številne dejavnosti, s poudarkom na socialnem vključevanju, izobraževanju ter medkulturnem in medgeneracijskem povezovanju.

Cilj projekta je dvig kakovosti življenja ciljnih skupin ter preprečevanje zdrsa le-teh v socialno izključenost in revščino. Vključitev oziroma udeležba je prostovoljna in brezplačna.

 

Delavnice v Kobaridu izvaja Posoški razvojni center in potekajo ob petkih in sredah v Domu Andreja Manfrede v Kobaridu. Namen Večgeneracijskega centra je dvig kakovosti življenja ciljnih skupin ter preprečevanje zdrsa le-teh v socialno izključenost in revščino.

 

Pridružite se nam!

 

Razpored februarskih delavnic:

Lokacija: Dom Andreja Manfrede v Kobaridu (mala sejna soba)

 

Petek, 17. 2. 2017, ob 9.00 Ustvarjalna delavnica: IZDELOVANJE OKRASKOV iz KREP PAPIRJA: izdelovali bomo okraske (raznobarvne cvetove) namenjene pustni okrasitvi Kobarida.

 

Sreda, 22. 2. 2017 

  • ob 9.00 Ustvarjalna delavnica: ORIGAMI: izdelovali bomo različne predmete po tehniki origami, ki temelji na zlaganju oz. prelaganju papirja v določeno skulpturo.

 

  • ob 12.00 Tematsko predavanje: STAREJŠI IN  NJIHOVA VARNOST V PROMETU: osvežitev poznavanja pravil v cestnem prometu

 

VEČGENERACIJSKI CENTER  z izvedbo različnih delavnic bo odprt tudi v prihodnjih mesecih izmenično ob sredah in petkih od 7. do 15. ure.

Napovednik mesečnih delavnic lahko spremljate tudi na spletni strani (www.kobarid.si) in Facebook strani Občine Kobarid.   

Oglejte si tudi