Logo MojaObčina.si

Kobarid

JUTRI
28°C
15°C
PET.
27°C
17°C
Deli
3537

Srečanje starejših občanov občine Kobarid

V torek, 27. novembra, je v Domu Andreja Manfrede v Kobaridu potekalo že tradicionalno srečanje starejših občanov občine Kobarid. Prijetnega druženja, v organizaciji Rdečega križa Slovenije Območnega združenja Tolmin in Občine Kobarid, se je letos udeležilo 53 občanov, ki so dopolnili ali so starejši od 80 let.

Vse prisotne je uvodoma pozdravil in nagovoril župan Občine Kobarid Robert Kavčič, s poudarkom, da so takšna srečanja še kako potrebna, predvsem med starejšimi, ki jim takšna druženja pomenijo zelo veliko. Ob takšnih dogodkih jim je dana priložnost srečanja z znanci in prijatelji, obuditev spominov iz preteklosti ter delitev srečnih pa tudi manj srečnih življenjskih preizkušenj.

Zbrane sta pozdravila tudi ravnateljica OŠ Simona Gregorčiča Kobarid Melita Jakelj in predsednik Rdečega križa Slovenije Rafael Šuligoj.

Ob tej priložnosti so se s simboličnim darilom iz rok Marjance Velišček, sekretarke Rdečega Križa Slovenije Območnega združenja Tolmin, zahvalili Božici Špolad Žuber za 14-letno sodelovanje in skrb pri pripravi programa na vsakoletnem srečanju starejših občanov občine Kobarid.

S kratkim in prisrčnim kulturnim programom so dogodek popestrili učenci OŠ Simona Gregorčiča Kobarid pod mentorstvom Tine Fratina. Uradnemu delu je sledilo prijetno druženje.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi