Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
10°C
0°C
JUTRI
8°C
4°C
Deli
3422

"Kuhna pa to" tudi letos v Kobaridu!

Tudi letos se bodo mladi kuharji Posočja, Vipavske doline, Goriških Brd in Krasa srečali v Kobaridu in verjamemo, da tudi tokrat ne bodo razočarali.

Osnovnošolci Posočja, Vipavske doline, Goriških Brd in Krasa so naslednji na vrsti, da svoje kuharske veščine predstavijo komisiji na regijskem tekmovanju Kuhna pa to, ki se bo odvijalo jutri, 7. aprila 2017 v Hotelu Hvala - Restavraciji Topli Val v Kobaridu.

"Njihova letos zelo pomembna naloga je: šolska kosila, tista, ki so jih pripravljali od novembra do marca v velikih šolskih loncih, s pomočjo kuharskega osebja, pripravijo v »tekmovalni« različici. Pričakujemo sezonsko obarvana zdrava tradicionalna kosila, vpeta v okolico bivanja skupin, oplemenitena s sestavinami iz bližnje okolice, takimi, ki so morda celo zaščitni znak posameznega kraja ali regije z razlago o kulturnem ozadju jedi v zgodovini. Kot običajno presežki na primorskih krožnikih, verjamemo, da tudi tokrat ne bodo razočarali" je povedala vodja projekta Anka Peljhan.

Mladi kuharski mojstri bodo ustvarjali v petek, 7. aprila, od 10. do 12. ure, v Hotelu Hvala - Restavraciji Topli val. Dogodek je odprt za javnost! Vabljeni k ogledu!


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij