Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Kobarid obiskala evropska poslanka Patricija Šulin

V petek, 4. marca 2016, je v Kobaridu potekal pogovorni večer  "Slovenija v Evropi". V prvem delu pogovora je evropska poslanka Patricija Šulin predstavila delovanje in sestavo Evropskega parlamenta, svoje delo v izbranih odborih in delegacijah ter podorčje črpanja evropskih sredstev. Predstavila je primere dobrih praks črpanja nepovratnih evropskih sredstev na področju občin Kobarid, Tolmin in Bovec. Spregovorila je tudi o migrantski krizi in izzivih pred katerimi se je znašla Evropska unija in Slovenija.

Goste večera je bil poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Danijel Krivec, ki je povzel aktualno politično situacijo v Sloveniji ter skupaj z evropsko poslanko odgovoril na številna vprašanja poslušalcev.


Evropsko poslanko Patricijo Šulin in poslanca  DZ RS Danijela Krivca je pozdravil tudi kobariški župan Robert Kavčič, ki je v svojem pozdravnem nagovoru poudaril pomen sodelovanja in povezovanja. Zahvalil se je za povabilo na pogovorni večer, ki ga je organizirala evropska poslanka Patricija Šulin v sodelovanju z OO SDS Kobarid in Tolmin.

Oglejte si tudi