Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
10°C
JUTRI
21°C
12°C
Oceni objavo

Veseli december na kobariškem

December je pred vrati in za vas smo pripravili številne dogodke in aktivnosti, ki bodo popestrili praznično vzdušje v občini. Odprli ga bomo 1. decembra 2017 z novoletnim srečanjem starejših občanov občine Kobarid in ga nadaljevali z Miklavževo tržnico in prihodom sv. Miklavža ter prižigom novoletnih luči v Kobaridu. V sklopu Miklavževe tržnice bo župan Robert Kavčič uradno odprl nov prireditveni prostor in obnovljen kobariški plac ter ga predal namenu. Obiskovalcem bo ob 15. ured dalje na voljo bogata sejemska ponudba in prijetna glasba Podokničarjev ter MePZ Sveti Anton Kobarid. Organizatorji so poskrbeli, da bo na stojnicah dišalo po kuhanem vinu, božičnem čaju in palačinkah. 


V nadaljevanju meseca bodo potekale ustvarjalne božično-novoletne delavnice, ki se bodo odvijale tako v Kobaridu kot v Drežnici in Breginju. Najmlajše bo 21.decembra razveselil dedek Mraz, ki bo otroke iz občine Kobarid tudi obdaril. Najmlajše občane in njihove starše pa bo na novoletnem srečanju novorojenčkov sprejel župan Robert Kavčič. 
V Drežniških Ravnah bodo na Božič otvorili jaslice na prostem, dan kasneje, 26. decembra, pa bo v Cerkvi Marije Vnebovzete v Kobaridu potekal božični koncert opernega pevca Juana Vasleta in združenih zborov iz občine Kobarid. 
 

Koledar dogodkov sproti dobiva nove vsebine, zato vas vabimo, da nas spremljajte na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si, na facebook strani Občine Kobarid in na radiu Alpski val.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na katerem od dogodkov in se v prijetnem vzdušju poslovite od starega leta in z optimizmom vstopite v leto 2018!

Oglejte si tudi