Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Regijska štipendijska shema Goriške regije

V petek, 22. maja, vabljeni dijaki, študenti, delodajalci in širša javnost, na informativni dogodek - vključitev v RŠS v šolsko/študijsko leto 2015/2016 - s predstavitvijo novega zakona o štipendiranju ZŠtip-1

S 30.9.2015 se zaradi zaključevanja finančne perspektive 2007 – 2013 zaključi izplačevanje štipendij vsem, ki so že vključeni v Regijske štipendijske sheme (ne glede na to, ali bodo do takrat že zaključili šolanje/študij ali ne).

 

S 1.1.2014 je stopil v veljavo Nov zakon o štipendiranju ZŠtip-1, ki prinaša veliko novosti in sprememb. Da boste bolje osveščeni o novostih (tako štipendisti kot tudi delodajalci), smo v Tolmin povabili predstavnike Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije iz Ljubljane, ki bodo predstavili nov zakon in odgovarjali na vaša vprašanja.

 

Vabimo vas, da se pridružite na INFO dogodku in okrogli mizi ter se informirate, kakšne so možnosti (tako za podjetja kot tudi za štipendiste) za nadaljnjo vključitev v RŠS in kakšne spremembe prinaša Nov zakon o štipendiranju.

 

Prestavitev bo potekala 22. maja 2015, ob 17. uri, v veliki predavalnici Šolskega centra Tolmin.

 

Več o dogodku si prebeite v priponki.

 

 

Oglejte si tudi