Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
0°C
PON.
14°C
4°C
Oceni objavo

Obisk poslanske skupine in vladne ekipe SD v Kobaridu

Spoštovani!


Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 02. 02. 2015 na delovnem obisku v Posočju POSLANSKA SKUPINA IN VLADNA EKIPA SD, ki jo bo vodil Matjaž Han – vodja poslanske skupine.

Poleg poslancev pričakujemo obisk ministrice Anje Kopač Mrak, generalnega tajnika Dejana Levaniča, vseh poslancev SD ter nekaterih državnih sekretarjev.


V naši občini se bo delegacija mudila od 13.30 do 15.30.


Prvi del delegacije bo obiskal Breginjski kot in ga bomo seznanili predvsem s problematiko gospodarstva in infrastrukture (Ribogojnica, ideja o lesno-predelovalni verigi –zadrugi, Naravni park Nadiža, možnosti turističnih kmetij, problem državne ceste Staro selo – Borjana - Robidišče …) in bo imel kratko srečanje z domačini okoli 14.30 v vaškem jedru Breginja.


Drugi del delegacije se bo posvetil socialnemu področju in se bomo z njo pogovarjali o  problematiki oskrbe starostnikov, socialnem podjetništvu in zaposlovanju mladih v luči nove finančne perspektive. Vabimo vas, da se nam od 14. 00 dalje pridružite v dvorani Doma A. Manfreda,  prisluhnete tej razpravi in jo s svojimi kratkimi vprašanji ali idejami, obogatite.


Ob 15.15 bo v Domu A. Manfreda zaključni del, v katerem bomo skupaj spregovorili o opravljenem delu v času obiska.


Predsednik stranke mag. Dejan Židan, bo v popoldanskem času delovno obiskal Mlekarno Planika.



Vabljeni k sodelovanju!



predsednik OO SD Kobarid:                                                                župan Občine Kobarid:

      Branko Velišček                                                                                      Robert Kavčič


Oglejte si tudi