Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
19°C
8°C
Oceni objavo

Konec tedna bo na Kobariškem spet pestro in poletno

Konec tedna bo v Kobaridu potekal 1. nogometni turnir trojk v nogometu in 1. košarkarski turnir 3 na 3. Verjamemo, da se z organizacijo turnirja začenja nova športno-poletna zgodba v Kobaridu v organizaciji TŠD "Gams" Kobarid, z Danijem Vulikičem na čelu. Asfaltno igrišče v Kobaridu je skozi celo poletje glavni prostor, kjer se zbirajo mladi in mladi po srcu, ljubitelji košarke, nogometa in tudi badmintona ter rolanja. Prostor bo še dodatno zaživel v petek popoldne, ko bodo turnir odprli najmlajši nogometaši KMN Oplast Kobarid pod vodstvom Blaža Volariča. Športni vikend se bo zaključil v nedeljo zvečer. 

V soboto, 11. avgusta, ob 18.00 se bodo v Podbeli na igrišču odvijale tradicionalne Bejske igre, ki se bodo zaključile z zabavo ob živi glasbi. TD Podbela Nadiža vabi vse ljubitelje iger, druženja in dobre glasbe, da se jim pridružite.

V torek, 14. avgusta, pa se bo dogajanje preselilo v Kred, kjer domačini pripravljajo
Krejsko noč 2018 s programom za otroke in zabavo za vse generacije! 

Še vedno pa je v Zeleni hiši na ogled razstava domačina Damijana Šturma z naslovom Nadzavestne slike. Vredna ogleda!

Poletnega dogajanja na Kobariškem res ne manjka in po napovedih se bo dogajanje nadaljevalo tudi v septembru in oktobru, ko svoj praznik praznuje Občina Kobarid. 

Oglejte si tudi