Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
9°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

"Kolesarim, da pomagam" tudi v Kobarid

Dobrodelna kolesarska akcija Kolesarim, da pomagam, se bo začela v četrtek, 8. septembra 2016, v Idriji in nadaljevala po 1.250 km dolgi krožni poti po Sloveniji. V petek, 9. septembra, ob 10. uri, bosta kolesarja Saša in Sine Pečelin, člana Lions kluba Idrija z dobrodelno kolesarsko akcijo prispela v Kobarid.
Lions klub Idrija in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica vabita vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se jim pridružijo na dobrodelni kolesarski akciji po Sloveniji Kolesarim, da pomagam. 

V petek, 9. 9. 2016, ob 10. uri bosta kolesarja Saša in Sine Pečelin s spremljevalno ekipo prispela tudi v Kobarid, kjer jih bo pred Občino Kobarid sprejel in pozdravil župan Robert Kavčič. 


Saša in Sine Pečelin bosta v tridnevni dobrodelni akciji s kolesi skupno prevozila 1.250 kilometrov dolgo krožno pot po Sloveniji. Kolesarila bosta za dober namen saj bosta med potjo zbirala denarna sredstva za rehabilitacijo slepih in slabovidnih na Severnem Primorskem. Pridružili se jima bodo tudi slepi in slabovidni kolesarji s tandemi ter številni posamezniki. 

 

Vsak udeleženec bo prispeval simbolično startnino - prostovoljni prispevek in zbrana sredstva bodo namenjena Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica in Centru slepih športnikov Vidim cilj, katerega idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica.

Sredstva se zbirajo tudi na TRR SI56 0224 4026 0967 970, odprt pri LIONS KLUB IDRIJA (koda namena: CHAR, namen: Kolesarim, da pomagam). V akciji sodeluje tudi Lions klub Soča-Kobarid, ki deluje v občinah Bovec, Kobarid in Tolmin; Člani omenjenega kluba pa bodo ob postankih nudili logistično pomoč.


Vabljeni k sodelovanju in dobrodelnosti!



 

 

 

Oglejte si tudi