Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
13°C
7°C
Oceni objavo

Kobariški sejem privabil številne obiskovalce

Organizatorjem je letos vreme prizaneslo in kobariški plac je ponovno zaživel.
Petkovo popoldne je kobariške ulice preplavil otroški smeh in prava športna energija. Na tek po ulicah Kobarida so se odpravili otroci Vrtca Kobarid in učenci ob 1. do 4. razreda Osnovne šole Simona Gregorčiča Kobarid. Nekateri so se veselili medalje, drugi so bili presrečni da so skupaj s prijatelji pretekli krog ali dva.

Teku je sledila uradna podelitev, na kateri sta županja Darja Hauptman in ravnateljica Melita Jakelj podelili medalje najboljšim tekačem.

 

Sledilo je srečanje starejših generacij košarkarjev KK Tolmin in KK Kobarid, ki so se v košarki pomerili v kobariški telovadnici in večerni koncert oz. glasbena predstavitev "Upitje spod Migowca".

 

Sobotno jutro je naznanjalo čudovit dan. Kobariški trg je zaživel in obiskovalci so lahko izbirali med lokalno ponudbo in ponudbo drugih razstavljalcev. Člani LD Kobarid so pripravili tradicionalni golaž, obiskovalci pa so lahko poizkusili tudi suhomesnate izdelke iz mesa drobnice.

 

Brez ulične košarke ni Kobariškega sejma. Tudi letos so se ljubitelji košarke pomerili v streetballu in poskrbeli za pravo športno vzdušje na placu.

 

Kobariški sejem se je zaključil z zabavnim programom glasbene skupine Malibu, ki je pod oder privabila ljubitelje glasbe in plesa.

 

 

 

Oglejte si tudi