Logo MojaObčina.si

Kobarid

JUTRI
6°C
-2°C
TOR.
6°C
-1°C
Deli
4172

Glasbeno obarvan oktober

Vsako leto oktobra se v Kobaridu zvrstijo številni dogodki, ki obogatijo kulturno dogajanje v kraju. Številni dogodki so že za nami, kar nekaj pa jih bomo doživeli v prihodnjih dneh.

Ta konec tedna bomo na odru Kobariškega kulturnega doma gostili mlade glasbenike Glasbene šole Tolmin, ki ob 200-letnici glasbenega šolstva prirejajo koncert orkestrov Glasbene šole Tolmin. Koncert bo v petek, 21. oktobra, ob 19. uri. Vstop je prost in verjamemo, da boste s svojim obiskom podprli mlade glasbenike, ki pridno ustvarjajo in bogatijo glasbeno življenje v Posočju.

V soboto, 22. oktobra, ob 15. uri bo praznoval Kobariški muzej, ki prireja tradicionalni dogodek Dan muzeja z odprtjem razstave "Avstro-ogrska vojska v Zgornjem Posočju 24. 5. 1915 - 23. 10. 1917, I" Zbrane bo nagovoril minister za kulturo Tone Peršak, prireditev bodo sooblikovali glasbeniki.

V četrtek, 27. oktobra 2016, ob 19. uri Občina Kobarid prireja zaključni dogodek ob 40. obletnici potresa, ki je močno prizadel naše kraje. Dogodkov na to temo letos res ni manjkalo in Občina Kobarid se zahvaljuje vsem društvom, krajevnim skupnostim, posameznikom, zavodom,..., ki so tako resno in zavzeto pristopili k projektu ter se jim zahvaljuje za sodelovanje in čestita za vse uspešno izvedene aktivnosti.

Za zaključek obeležitve tega nesrečnega dogodka Občina Kobarid organizira koncert Policijskega orkestra, ki bo na odru Kobariškega kulturnega doma zaigral v četrtek, 27. oktobra, zvečer. Vstopnine ni.

Lepo vabljeni! Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij