Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
16°C
0°C
JUTRI
18°C
2°C
Deli

Začenja se novo šolsko leto!

Župan Robert Kavčič vsem otrokom, osnovnošolcem, dijakom, njihovim staršem, učiteljem, vzgojiteljem in ostalim sodelavcem v šoli želi mirno in varno šolsko leto 2016/17!

Čas brezskrbnih dni se zaključuje in jutri so bodo ponovno odprla vrata osnovnih in srednjih šol po Sloveniji. Svoja vrata bo odprla tudi centralna Osnovna šola Simona Gregorčiča v Kobaridu s tremi podružničnimi šolami – v Breginju, Drežnici in Smasteh. Vrata bo odprl tudi Vrtec Kobarid z oddelki na vseh treh podružničnih šolah. 


Veliko otrok bo v vrtec vstopilo prvič, veliko se jih bo vrnilo iz počitnic. Vsem otrokom in njihovim staršem ter vzgojiteljem želim razigrano in prijetno ter varno prihajajoče šolsko leto!


Dragi osnovnošolci in dijaki!
Pred vami je novo šolsko leto polno novih izzivov, preizkušenj in pričakovanj. Začnite ga s polno pozitivne energije in z željo po osvajanju novih znanj!  

 

Posebne čestitke pa tudi letos pripadajo 39-im prvošolčkom, ki bodo v šolske klopi sedli prvič! Počaščen sem, da bom lahko vse prvošolčke in njihove starše ter učitelje osebno nagovoril, saj bo sprejem vseh prvošolčkov iz naše občine potekal v centralni šoli v Kobaridu. Občina Kobarid jim bo tudi letos namenila posebno pozornost. 


Spoštovani vozniki in ostali udeleženci v prometu!
Otroci se vračajo v šolske klopi in na naših cestah bo ponovno živahno. Prosim vas, vozite previdno!  Naj bodo poti naših otrok varne in brezskrbne.

Tudi letos bodo na cestah okoli šol  prisotni policisti in redar, ki bodo izvajali poostren nadzor prometa.

Bodimo otrokom zgled!


Dragi otroci, osnovnošolci in dijaki! Spoštovani vzgojitelji, učitelji in profesorji!
Želim vam miren, lep in uspešen začetek novega šolskega leta!

Srečno!

 

Robert Kavčič

župan Občine Kobarid

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!