Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
PON.
27°C
7°C
Oceni objavo

Predlog Proračuna Občine Kobarid za leto 2014 v javni razpravi

V torek, 14. januarja 2014, so na 26. redni seji Občinskega sveta Občine Kobarid  občinski svetniki Občine Kobarid obravnavali ter sklepali o predlogu Proračuna občine Kobarid za leto 2014, o dodatni postavitvi prometne signalizacije v občini, o predlogu točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča v občini Kobarid ter o imenovanju člana Sveta zavoda ZD Tolmin.

 V drugi točki dnevnega reda je po opravljeni splošni razpravi, Občinski svet Občine Kobarid, skladno s Poslovnikom Občinskega sveta Občine Kobarid, sprejel sklep o izvedbi javne razprave o predlogu proračuna Občine Kobarid za leto 2014.

 

Predlog proračuna bo v javni razpravi do vključno  4. 2. 2014 in bo vsem dostopen na spletni strani Občine Kobarid, www.kobarid.si in v sejni sobi Občine Kobarid.

Pripombe na predlog Proračuna lahko vsi zainteresirani posredujejo predlagatelju v pisni obliki do navedenega roka.

 

V nadaljevanju seje je Občinski svet seznanil z višino vrednosti točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča in imenoval svojega člana Sveta zavoda ZD Tolmin, svetnika Pavla Sivca.

 

Občinski svetniki so se seznanili tudi z zaključnim poročilom odbora za delovanje LTO Sotočje in pripravo Razvojne strategije občine Kobarid 2014-2020.

 

 

Oglejte si tudi