Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

12. redna seja Občinskega sveta Občine Kobarid

V četrtek, 2.julija 2020 je potekala 12. redna seja Občinskega sveta Občine Kobarid na kateri so svetniki obravnavali poslovno poročilo Javnega zavoda Posoški razvojni center za leto 2019 in predlog letnega delovnega načrta Javnega zavoda PRC za leto 2020. V drugi obravnavi so občinski svetniki potrdili predlog Odloka o spremembah in dopolnitvah Odloka o ustanovitvi Javnega zavoda Posoški razvojni center. 

 

V nadaljevanju seje so svetniki prisluhnili izčrpni predstavitvi strategije razvoja in trženja turizma doline Soče 2025+ in predstavitvi poslovnega poročila Javnega zavoda za turizem Dolina Soče za leto 2019. Svetniki so se seznanili in potrdili poročilo o prodaji dovolilnic za uporabo vzletnih in pristajalnih mest za leto 2019 in sistemizacijo delovnih mest v VVE Kobarid z oddelki za leto 2020/2021. 

 

Obravnavali in sklepali so o predlogu Odloka o spremembi  Odloka o gospodarskih javnih službah v Občini Kobarid in o predlogu Pravilnika o brezplačnem odlaganju odpadnih azbestnocementnih gradbenih izdelkov z objektov na območju občine Kobarid na zbirnem centru Volče.

 

Občinski svetniki so podali soglasje k imenovanju direktorice Knjižnice Cirila Kosmača Tolmin Jerneji Berginc in potrdili predlog komisije za podelitev nagrad in priznanj Občine Kobarid za leto 2020, ki jih bodo letos prejeli: Ivan Kurinčič-Lovrenčk, Igor Baloh in Turistično društvo Planinski raj – Vrsno (denarna nagrada), Pavel Četrtič in Tekaški klub Kobarid (priznanje) in Darko Koren (plaketa). Občinske nagrade bodo podeljene na slavnostni seji Občinskega sveta Občine Kobarid predvidoma 15. oktobra 2020. 

 

Oglejte si tudi