JUTRI
24°C
10°C
PON.
26°C
12°C
Oceni objavo

Novinarska konferenca POLETNE NOVOSTI V DOLINI SOČE

V sredo, 21. junija je bila v Bovcu organizirana novinarska konferenca na temo turističnih novosti, ki so za obiskovalce Doline Soče in tudi za lokalno prebivalstvo zanimive tekom letošnjega poletja. Na novinarski konferenci je bil med sogovorniki tudi župan Občine Kobarid, g. Marko Matajurc.

Župan Občine Kobarid, Marko Matajurc je predstavil prireditve v Občini Kobarid, ki so letos še posebej zanimive. Začelo se je z Motorističnim srečanjem, Dirko po Sloveniji in Kobariškim sejmom. To nedeljo sledi Soča cestni izziv iz Kobarida na Kolovrat. Naslednji teden pa se že začenja Poletje v Kobaridu. Ob četrtkih je prireditveni prostor v Kobaridu rezerviran za koncerte različnih glasbenih izvajalcev ter stojnice z lokalnimi izdelki. Niz prireditev se zaključi z Jestivalom okusov in umetnosti (30.9.) in Rally Soča Valley (13. in 14.10.). Hkrati Občina sofinancira tudi prireditve v Breginju, na Drežniškem in Livškem.

V Kobaridu smo ponosni, da se je zgodba Hop ON Hop OFFa začela že pred leti ravno v Kobaridu in se je lepo prenesla na sosednje občine. Je pa letos prišlo do nekaterih sprememb kar se tiče izvajanja in cenovne politike. Prevozi bodo letos brezplačni. Glede režima ob reki Nadiži je župan poudaril, da so hišni ljubljenčki dobrodošli, vendar na lokacijah kjer niso moteči za ostale kopalce.

O dogajanju v Občini Kobarid vas bomo sproti obveščali tudi na naših spletnih mestih, vse informacije pa redno objavljajo tudi na spletni strani Turizma Dolina Soče https://www.soca-valley.com/sl/

(vir: kobarid.si)

Oglejte si tudi