Kobarid

JUTRI
25°C
12°C
PET.
25°C
8°C
Oceni objavo

Na regijski slovesnosti v Cerknem podelili priznanja Civilne zaščite

1. marec je dan Civilne zaščite. Praznik je namenjen vsem pripadnicam in pripadnikom sil zaščite, reševanja in pomoči, ki skrbijo za nas v primeru naravnih in drugih nesreč. Velikokrat delo Civilne zaščite ostane neopaženo in pride do izraza šele ob hujših nesrečah. Zato je pomembno, da vsaj enkrat letno ta dan posvetimo junakinjam in junakom, ki nas varujejo.
Na regijski svečanosti ob mednarodnem dnevu Civilne zaščite v Cerknem, sta v četrtek, 7. marca poveljnik štaba Civilne zaščite za severno Primorsko Samuel Kosmač in poveljnik Civilne zaščite Republike Slovenije Srečko Šestan podelila letošnja priznanja najzaslužnejšim članom Civilne zaščite severne Primorske.
 
Iz občine Kobarid je priznanje prejel Andraž Mašera – namestnik poveljnika Občinskega štaba Civilne zaščite. Bronasti znak je prejel za požrtvovalno in uspešno opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči.
 

Andražu Mašera in vsem drugim prejemnikom priznanj iskreno čestitamo. Za pogum, nesebičnost in požrtvovalnost pa se iskreno zahvaljujemo prav vsem pripadnikom Civilne zaščite.


(vir: kobarid.si)

Oglejte si tudi