Logo MojaObčina.si

Kobarid

DANES
8°C
-4°C
JUTRI
10°C
1°C

Javna razprava o Predlogu Proračuna Občine Kobarid za leto 2022

Občinski svet Občine Kobarid je na  22. redni seji dne 20. decembra 2021, opravil splošno razpravo o predlogu Proračuna Občine Kobarid za leto 2022, ter sprejel sklep, da se opravi javna razprava predloga proračuna.

V skladu s 94. in 95. členom Poslovnika Občinskega sveta Občine Kobarid (Uradni list RS, št. 39/16), je predlog proračuna v javni razpravi od 21. decembra do 10. januarja 2022.

V času javne razprave je vsem zainteresiranim vpogled v predlog proračuna zagotovljen na spletni strani Občine Kobarid (www.kobarid.si), ter v prostorih Občinske uprave Občine Kobarid, Trg svobode 2, 5222 Kobarid (v času uradnih ur).

Pripombe in predloge k predlogu proračuna za leto 2022 se lahko posredujejo na priloženem obrazcu in sicer osebno na vložišče Občine Kobarid v času uradnih ur, po navadni pošti ali s priporočeno poštno pošiljko, ter po e-pošti (obcina@kobarid.si).

Predlogi morajo biti dostavljeni na Občino Kobarid najkasneje do 
10. januarja 2022, do 12. ure.

Šteje se, da je pri dajanju pobud in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v poročilu o javni razpravi, ki bo objavljeno na spletni strani Občine Kobarid. 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi