DANES
26°C
10°C
JUTRI
21°C
16°C
Oceni objavo

DOBRODELNI BOŽIČNO-NOVOLETNI KONCERT OBČINE KOBARID

V petek, 29. decembra 2023 sta Uroš in Tjaša Steklasa v razprodani dvorani Kulturnega doma Simona Gregorčiča v Kobaridu pripravila čudovit praznični koncert, ki ga je organizirala Občina Kobarid. Uroš in Tjaša Steklasa sta eden najbolj prepoznavnih glasbenih duetov pri nas. Glasbeni par je znan predvsem po ljubezenskih skladbah z globokim sporočilom.

Tradicionalni dobrodelni božično-novoletni koncert na pobudo župana Marka Matajurca občina organizira vsako leto. V uvodu koncerta je župan Marko Matajurc pozdravil vse zbrane, se jim v imenu občine zahvalil za prispevek, vsem zaželel lepe praznike, v novem letu pa polno zdravja, osebnega zadovoljstva, uspehov in čim več izpolnjenih želja.

Hvala obiskovalkam in obiskovalcem za obisk in prispevek, ki ste ga z nakupom vstopnice namenili v dobrodelni namen. Hvala tudi občinskim svetnicam in svetnikom, ki ste se za dober namen odpovedali svoji sejnini. Celoten izkupiček prodanih vstopnic in sejnin bo Občina Kobarid nakazala na račun Rdečega križa Tolmin. Končna številka zbranih sredstev se je približala 4.000 evrom.

1/6






(vir: kobarid.si)

Oglejte si tudi