Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Veseli december v Vrtcu Cirkovce

Decembra je vzdušje v vrtcu vsako leto znova res čarobno. Da bi otroci in vzgojiteljice pričeli pravi čas z ustvarjanjem, se priprave na krasitev vrtca pričnejo že konec meseca novembra. Na tak tradicionalen način smo se v Vrtcu Cirkovce ob številnih dejavnostih poslovili od starega leta in pozdravili novo.
Ob poslušanju prazničnih pesmi, rajanju in plesu so otroci izdelovali novoletne voščilnice, venčke, okraske za na smrečico in namizne dekoracije.

Gostili smo člane gledališča Kukuc, ki so nam pričarali čudovito predstavo »Pod prazničnim dežnikom«, s katero so otroke popeljali v svet ljubezni in prijateljstva.

Vzgojiteljice so za otroke pripravile igro »Didl, didl daja, Dedek Mraz prihaja«. Otroci so tako glasno klicali Dedka Mraza, da se je ta pripeljal iz daljne dežele in jih tudi obdaril. Še prej pa so mu otroci z vzgojiteljicami zapeli pesmice, ki so se jih naučili v vrtcu.

Na predbožični dan so na praznično pripravljenih mizah vzgojiteljice postregle kosilo in tako smo praznični december pripeljali skoraj do konca. No, čakalo nas je le še nekaj dni, ki smo jih prav tako v dobrem vzdušju preživeli skupaj.

Ob začetku novega leta vam želimo, da bi bilo to leto predvsem polno zdravja in čim bolj pravljično.

Vodstvo z vzgojiteljicami

Oglejte si tudi