Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
13°C
-3°C
JUTRI
16°C
1°C
Deli
6662

Poskočna Dejan in Jože v Vrtcu Kidričevo

V letošnjem šolskem letu se je naša skupina Delfini prijavila na natečaj »Poskočna turneja« in posnela koreografijo na pesem Poskočnih muzikantov z naslovom Pika poka. Postali smo eni izmed nagrajencev, nagrado pa smo delili z vsemi otroki našega vrtca.

V ponedeljek, 18. 11. 2019, sta nas v dopoldanskem času v vrtcu obiskala poskočna Dejan in Jože iz glasbene skupine Poskočni muzikanti. S seboj sta pripeljala tudi maskoto Pikapolonico. Otroci so jih z navdušenjem pričakali in sprejeli. Najbolj poskočno smo seveda zapeli in zaplesali njihovo najbolj znano pesem Adijo madam, ki jo otroci zelo radi prepevajo tudi v vrtcu. Z njo smo pričeli naše rajanje, nato pa nadaljevali s petjem in plesom ob pesmih Naša četica koraka, Mi se imamo radi, Ko si srečen. Druženje smo zaključili s pesmijo Pika poka in poskočnima glasbenikoma pokazali našo koreografijo. Na koncu smo naredili še nekaj skupinskih posnetkov za spomin, otroci pa so dobili kartico s fotografijo Poskočnih muzikantov. Nagrajeni otroci naše skupine so bili obdarjeni tudi s strani Pikapolonice in nagrade so se zelo razveselili. V zahvalo za obisk smo Dejanu, Jožetu in Pikapolonici podarili risbice naših otrok.

 

Vsi skupaj smo bili zelo veseli, zato iskrena hvala Poskočnim muzikantom in maskoti Pikapolonici. Upamo, da se vidimo še kdaj.

 

 

Vzgojiteljici Suzana Žnider in Anita Trep

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi