Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
9°C
Oceni objavo

Razveselili smo se novega kolesa

V petek, 18. junija 2021, so nam na Osnovno šolo Cirkovce iz Zavarovalnice Triglav pripeljali novo šolsko kolo, saj smo petošolci sodelovali v projektu Varno na kolesu in dobili nagrado. Projekt je obsegal poznavanje nevarnih poti v šolskem okolišu, popolno opremljeno kolo za udeležbo v prometu in strip na temo oprema kolesa in kolesarja.
Na žalost je kolo v šolo prišlo hitreje kot mi, petošolci, in se nam je predaja izmuznila. Kljub temu smo kolo seveda videli. Je res kvalitetno, znamke Scott in rumene barve.

Okoli 9. ure sta prišli gospa iz zavarovalnice in gospa, ki sodeluje v izvajanju projekta in nam podelili majice, ki nas bodo spominjale na sodelovanje v tem projektu. Majice smo oblekli in pokazali, kako smo spretni na kolesarskem poligonu in kako znamo pravilno kolesariti, ker smo opravili kolesarski izpit. Seveda smo se zapeljali tudi z novim kolesom.

Nagrade smo se zelo razveselili, saj bomo kolo uporabljali za različne šolske namene, kot je priprava na kolesarski izpit ali za športne aktivnosti, ki so povezane s šolskim delom. Vsekakor smo zelo veseli, da smo ga dobili.

Zahvaljujemo se tudi mentoricama, Jožici Jurgec in Tatjani Novak, ki sta nas vodili skozi ta projekt v letošnjem šolskem letu.

Sanja Goljevšček, 5. a

Oglejte si tudi