Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
4°C
1°C
JUTRI
1°C
-4°C

Zbiranje papirja

Če še ne veste, v moji šoli zbiramo papir. Že štiri leta. Vsako leto tekmujemo. 1. in 2. razred skupaj, prav tako 5. in 4. razred, 3. razred pa zbira sam. Naša šola je majhna. V šoli je samo 36 učencev. Skupaj smo zbrali 7 ton in 300 kg papirja. Mogoče smo res majhna šola, ampak smo zelo dobri v zbiranju papirja. Papir zbiramo za bolne ljudi. Zelo nas veseli, če s tem pomagamo ljudem, ki so bolni in imajo razne težave.

Laura Predikaka, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič

ZBIRANJE PAPIRJA

V naši šoli zbiramo papir že štiri leta. Papir zbiramo za denar, s katerim si plačamo izlete, učbenike in druge pripomočke za pouk. To leto smo zbrali 7300 kg. Nekateri na šoli mislijo, da je to tekmovanje za »preživetje«, meni pa se zdi, da je le tekmovanje, in uživam v njem. Čeprav smo podružnica, smo velikokrat najboljši. Čeprav tekmuje cela šola, vsak razred zase, smo kasneje vsi zmagovalci.

Tibor Novak, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja EmeršičZBIRANJE PAPIRJA

Papir zbiramo že štiri leta. Zbiramo ga za denar. Na šoli nas je 36, letos smo zbrali že 7 t in 303 kg. Mislim, da je zbiranje papirja dobro in koristno. Letos smo za nagrado šli v kino gledat film Pojdi z menoj. Papir zbirata 1. in 2. c skupaj, 3. c sam ter 4. in 5. c skupaj. Država pravi, da bo to počasi prepovedala, kar je seveda zelo žalostno. Zbiramo tudi zamaške, tetrapake in baterije. Včasih smo zbirali še kartuše in telefone.

Pia Lobenwein, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Andreja Emeršič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij