Logo MojaObčina.si

Kidričevo

JUTRI
2°C
-5°C
TOR.
6°C
-2°C
Deli

ZBIRALNA AKCIJA PAPIRJA

V mesecu juniju smo zaključili z akcijo zbiranja odpadnega papirja v tem šolskem letu. Ponovno smo bili nadpovprečno uspešni. Posebej razveseljivo in spoštovanja vredno je dejstvo, da kljub prekinitvi nagrajevanja zmagovalnih razredov ohranjamo akcijo in je nismo opustili. Še več, obdržali smo jo na istem nivoju. S tem smo dokazali, da ne potrebujemo zunanje motivacije v obliki materialne nagrade, temveč nas k dobrim in koristnim delom za naše otroke in našo naravo ženeta pozitiven odnos in predvsem odgovornost pri ustvarjanju pogojev za boljši danes in prijaznejši jutri. Hvala vsem, ki ste v tej akciji aktivno sodelovali in povabilo vsem ostalim, da se nam pridružite in pišete z nami to uspešno zgodbo v prihodnosti.

Želim javno izpostaviti učence, ki so vsak četrtek zjutraj zavihali rokave in pomagali. Ponosni smo na te naše učence, ki s svojimi dejanji dokazujejo, da podoba družbe, v kateri živimo, le ni tako negativna, da so med nami ljudje, ki se še jih razveselimo, ko jih vidimo. Razveseljujejo nas s svojimi dejanji.

In zato iskrena hvala našim trem devetošolcem: Žanu Semeniču, Žanu Pleteršku in Matevžu Škafarju ter četrtošolcu Janu Aleksandru Habjaniču. Vsi skupaj so poskrbeli za prijetno delovno vzdušje ob zgodnjih četrtkovih jutrih. Že omenjenim pa so se skozi šolsko leto postopoma pridružili še posamezni ostali učenci in tudi njim gre iskrena zahvala ter povabilo, da ostanejo naši zvesti četrtkovi spremljevalci v novem šolskem letu, ko bomo ostali brez naših treh devetošolcev, ki bodo nadaljevali svojo pot v srednje šole.

Seveda gre zahvala tudi vztrajni zapisovalki zbranih kilogramov ge. Sonji Lenarčič, gospodu hišniku Franju Hutinskemu in urejevalki podatkov ge. Mileni Lutarič.

Vsi skupaj smo si zaslužili oddih in nabiranje novih moči za začetek nove akcije v novem šolskem letu.

 

Junij, 2016                                                               Pomočnica ravnateljice: Ankica Pikula

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!