Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
5°C
-6°C
JUTRI
9°C
0°C

SPOROČILO UČITELJEM

Dragi učitelj/učiteljica …

 

Moj cilj je priti do srednje šole. Želim imeti lepe ocene. Strah me je takrat, ko pišem test ali ko sem vprašana in sem živčna.

 

Moji cilji so dobre ocene, moji strahovi so, ko dobim slabo oceno. Dobra sem pri likovni vzgoji in v športu. Želim uspešno končati osnovno šolo in da bom sprejeta v srednjo šolo. Strahove imam tudi pred testi in spraševanji, a to leto se bom zelo potrudila.

 

Rada bi bila uspešna v šoli in da bi bila sprejeta v srednjo šolo, ki si jo želim. Dobra sem v odbojki, ki je moj najljubši šport. Najbolj si želim dobrih ocen, saj želim iti v srednjo šolo z veliko točkami. Strah me je slabih ocen.

 

Moji cilji so dobre ocene. Moja želja je, da me sprejmejo v srednjo šolo. Strah me je ocen in želim si, da pri zgodovini ne bi toliko pisali.

 

Želim biti pridna in delati domače naloge ter se pridno učiti. Upam, da ne bo karantene, ker bom pogrešala prijatelje.

 

Strah me je višin, leteti z letalom in teme.

 

Hočem biti uspešen in odličen. Hočem se potruditi za boljše ocene. Strah me je slabih ocen. Dober sem v tem, kar me zanima. Želim iti v želeno srednjo šolo.

 

Učitelj bi moral vedeti, da se bojim spraševanj, da sem dober v matematiki, da je moj cilj tri ali štiri, da ponedeljka nimam rad. Strah me je testa, a je odvisno od predmeta. Nimam rad geografije.

 

Letos bi rad opravil bralno značko in EKO bralno značko čim hitreje. To šolsko leto mi je zaenkrat všeč in tudi učitelji so zelo dobri. Malo se bojim zgodovine zaradi veliko snovi.

 

Želim doseči čim boljši učni uspeh. Rada bi se naučila veliko novega. Če se bom redno učila, ne bom imela strahov.

Zelo rada imam športno vzgojo. Moj cilj je tudi boljši uspeh pri matematiki v primerjavi z lanskim letom. Potrudila se bom pri domačih nalogah in se učila sproti. Sodelovala bom pri literarnih natečajih iz slovenščine, saj rada pišem.

 

Moji cilji za to šolsko leto so lepe ocene, strah me je ocen. Dobra sem v likovni umetnosti in športu. Upam, da se mi uresničijo želje.

 

Dober sem v športu, pri slovenščini, naravoslovju, glasbi, geografiji in zgodovini. Želim si, da bi šolsko leto zaključil odlično.

 

Moji cilji v šolskem letu 2020/2021 so: da bi osvojila čim več znanja, imela lepe ocene, da bi se sproti učila, da bi imela še veliko prostega časa. Dobra sem v gasilstvu. Najraje se družim s prijatelji, ko igramo odbojko in se zabavamo.

 

Moje želje so štirice in petice in da bi bila sprejeta v srednjo šolo. Strah me je, da ne bom uspešna. Želim biti odlična. Imela bom status športnice, saj imam treninge štirikrat tedensko in veliko tekem. Dobra sem v rokometu.

 

Poskušal bom doseči vse cilje, ki sem si jih zadal. To leto se hitro razjezim. Večino časa želim posvetiti prijateljem, saj sem lansko leto preživel veliko za računalnikom. To leto se bom potrudil, da bom sodeloval na tekmovanjih.

 

Snov se lahko naučim, če mi je zanimiva. Dober sem v matematiki. Rad igram badminton. Moji cilji so, ne glede nato, kakšne ocene imam, da si čim več zapomnim. Strah me je višin. Včasih sem lahko trmast.

 

Večinoma me je strah ocen, želim si boljše ocene. Uspešna sem recimo pri vseh predmetih, razen pri geografiji. Rada bi sedela bližje prijateljicam, ker se počutim samo v bližini fantov.

 

Moja cilja sta dobre ocene in učenje neznanega. Strah me je tudi pajkov in kač ter nekaterih nevarnih živali. Dobra sem v športu – treniram rokomet, zelo rada igram odbojko.

 

Želim uspešno šolsko leto. Malce me je strah ocenjevanj. Uspešna sem pri angleščini, slovenščini in športni vzgoji. Zelo rada jaham, rada sem v družbi bratrancev in družine. Rada se tudi družim s prijatelji.

 

Letos želim v šoli dosegati visoke cilje, zato se bom potrudila in jih poskušala uresničiti. Svoje želje pridno hranim. 

Strahovi so najverjetneje v vseh ljudeh. Jaz se bojim kurentov, strašljivih senc. Dobra sem pri glasbi, saj obiskujem glasbeno šolo in igram klavir, ter v športu, saj treniram atletiko in tenis. Dobro mi gre tudi pri matematiki in slovenščini.

 

SEDMOŠOLCI

 

 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi