Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
1°C
-2°C
JUTRI
-2°C
-3°C
Deli

Pustni ponedeljek

V ponedeljek, 27. 2. 2017, smo prišli v šolo našemljeni. Prvi dve šolski uri smo imeli tehniški dan in izdelovali svoje maske iz papirja. Nato smo se odpeljali v Kidričevo. V šoli smo imeli kosilo. Po njem so prišli kurenti. Skupaj smo se odpravili v park. Tam smo imeli pustno rajanje. Plesali smo, se igrali na igralih, jedli krofe in pili čaj. Prav tako nas je prišla pogledat gospa učiteljica Andreja Emeršič. Po prireditvi smo se odpravili nazaj v šolo Kidričevo, kjer nas je že čakal avtobus. Odpeljali smo se v Lovrenc in odšli domov. Zelo sem uživala, motilo me je le, da so predvajali otroške pesmice v času pustnega rajanja.

Valentina Turk, 4. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Tina EmeršičV šolo sem prišel zgodaj zjutraj. Bil sem oblečen v okostnjaka. Dokler nismo odšli v Kidričevo, smo izdelovali maske iz papirja. Ob 9. uri smo imeli malico, jedli smo sirove štručke. Ob 10.30 smo odšli v Kidričevo. Najprej smo imeli kosilo. Po njem smo se zbrali v avli šole. K nam so prišli kurenti. Odšli smo v park. Tam smo se igrali s prijatelji. Zelo smo se zabavali. Ko pa sem prišel domov, sem bil zelo utrujen. Cel popoldan sem ležal in počival.

Tibor Novak, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Tina EmeršičZjutraj smo v šoli izdelovali maske. Odšli smo na malico, po njej pa smo maske dokončali. Ob 10.30 smo z avtobusom odšli v Kidričevo. Tam smo imeli kosilo. Po njem smo v avli pričakali kurente in Škote. S pustno povorko smo odšli v Park mladosti. Tam nas je zabaval Mario MaliBU. Mi pa smo se igrali, pili čaj in jedli krofe. Poslušali smo Škote, kurente in pokače. Veliko je bilo strašnih mask, zato smo koga tudi prestrašili. Ob 14.30 smo se z avtobusom odpeljali nazaj v Lovrenc. Odšli smo domov ali pa ostali v podaljšanem bivanju.

Tadej Čuš, 4. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Tina EmeršičBil je 27. februar 2017. V šolo smo prišli oblečeni v maske. Bil sem pravi hudiček, spremljevalec kurentov. Imeli smo tehniški dan. Izdelovali smo pustne maske in vse so bile lepe. Nato smo se oblekli in čakali na avtobus. Ta je prišel in nas odpeljal v Kidričevo. Tam smo imeli kosilo, bilo je zelo dobro. Gledali smo kurente in sodelovali v pustni povorki. Med njo smo šli mimo gospe učiteljice Andreje in ji mahali. Prispeli smo v Park mladosti. Tam je bila tudi cirkovška osnovna šola. Bilo nas je veliko. Tam je bil MaliBU, ki nas je zabaval. Bilo je zelo zabavno. Ura je bila 14.40 in odpravili smo se na avtobus ter odšli v šolo in nato domov. Bilo mi je zelo všeč.

Taš Krajnc, 5. c

Lovrenc na Dr. polju

Mentorica: Tina Emeršič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij