Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Druženje z babicami in dedki v Lovrencu

V šolo je prišla babi Dragica. Delali sva počepe. Delali smo z glavo. Potem smo igrali odbojko. Nato smo pekli kostanje in klobase. Napičili smo jih na palice. Dobili smo pomarančni sok. Nato je babi šla domov. Najbolj mi je bilo všeč, da smo pekli klobase. Ni pa mi bilo všeč, da babi ni mogla preskakovati ovir.

Vita Novak, 2. c

V šolo sta prišla moja babica in dedek. Delali smo počepe. Potem smo preskakovali ovire. Igrali smo odbojko. Spekli smo si klobase in kostanje. Spili smo pomarančni sok. Vse mi je bilo zelo všeč.

Lara Erlač, 2. c

Babi Tilka je prišla telovadit v šolo. Preskakovala sva ovire. Metala sva žogo preko mreže. Pili smo breskov sok. Jedli smo klobase in kostanje.

David Žumer, 2. c

Telovadil sem z babi Anko in dedijem Stankom. Igrali smo odbojko. Telovadili smo. Jedli smo kostanje.

Adam Školnik, 2. c

V šolo sta prišla dedi Niko in babica Štefka. Z dedijem sva preskakovala ovire. Potem smo tekali slalom. Potem smo legli na blazino in žoge metali v koš. Šli smo po vseh štirih. Meni je bilo vse najbolj všeč. Zelo sem se imela »fajn«.

Hana Šoštar, 2. c

V šolo sta prišla babica Silva in dedi Poldi. Najprej smo se razgibali. Delali smo počepe. Migali smo z glavo levo in desno, pogledali smo skozi eno okno in drugo okno. Potem smo se igrali igrico semaforja. Ko je zasvetila rdeča luč, smo se ustavili. Ko je zasvetila oranžna luč, smo korakali na mestu. Ko je zasvetila zelena luč, pa smo hodili.

Lea Skledar, 2. c

V šolo sta prišla moja babi Silva in dedi Honzi. Najbolj sta mi bila všeč poligon in odbojka, na koncu pa še kostanji. Babi in dedi sta se poslovila, mi pa smo šli v šolo in spat. Ko smo se zbudili, smo si dali tihi pozdrav in se šli učit slovenščino. Pozabila sem povedati, da mi niso bile všeč klobase.

Taja Lorber, 2. c

Oglejte si tudi