Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
9°C
4°C
Oceni objavo

Dogajanje v OPB 3

Februar 2020

 

Čakali smo, da zapade sneg. Želja se nam žal še ni uresničila. Dneve smo preživeli v razredu in se igrali različne igre. Najbolj všeč so nam lego kocke in karte. 

 

Od 3. 2. do 7. 2. 2020 je potekal teden glasnega branja, ki smo ga tretješolci združili s projektom Planetu Zemlja prijazna šola. Cel teden smo glasno brali knjige z EKO vsebino. Najljubša nam je bila knjiga »Eko čarovniška šola«. Pri poustvarjanju smo bili zelo ustvarjalni. Pisali smo uroke in recepte čudežnih napojev, ki pomagajo našemu planetu in ljudem. Te čarovnice iz knjige smo med opravljanjem dobrih del tudi naslikali. Naše izdelke si lahko pridete pogledat v mesecu aprilu, ko bomo imeli dan odprtih vrat ob praznovanju dneva šole. 

 

Tudi o valentinovem smo se pogovarjali. Brez origami srčkov iz papirja tudi letos ni šlo.

Cel februar je bil pust. Najprej smo si izdelali maske iz raznobarvnega papirja. Okrasili smo jih s flomastri in trakovi. Dodali smo še nit, da smo si maske lahko nadeli na glavo. Zadnji dan pred počitnicami smo imeli pustno rajanje. Letos smo, tako kot lani, imeli pustno rajanje v naši telovadnici. Cel dan smo plesali v maskah in uživali v malo drugačnem šolskem dnevu.

 

Učenci OPB 3 OŠ Kidričevo

Mentorica: Tina Emeršič

Oglejte si tudi