Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
8°C
JUTRI
19°C
12°C
Oceni objavo

"Kaj naj rečem, samo super, super, to je bil moj najlepši dan ..."

Letos smo že tretjič organizirali zdravstveno-rekreativno druženje v Biotermah Mala Nedelja. Pod pokroviteljstvom Ustanove v objemu Kidričevega je Krajevna organizacija Rdečega križa Cirkovce organizirala zdravstveno-rekreativni dan za 29 ljudi, skupaj s spremljevalci in vozniki gasilskih kombijev.

Udeleženci so bili iz celotne občine. S pobiranjem po domovih in na dogovorjenih mestih smo pričeli ob 8. uri zjutraj, tako da smo ob 9. uri krenili iz Kidričevega.

Dan je bil sončen, udeleženci pa dobro razpoloženi. Popeljali smo se s tremi kombiji in motorjem.

Ob prihodu smo najprej uredili vse formalnosti. Dan je bil splaniran. Potem ko smo naredili skupni posnetek, smo se napotili v garderobe in bazene. Tokrat smo prišli v času kopalne sezone, tako da smo imeli velik izbor vodne rekreacije. Do 12. ure se je vsak zabaval po svoje. Plavalci so utrjevali znanje in preizkušali svoje zmogljivosti, neplavalce pa smo spodbujali pri odkrivanju užitkov v vodi. Ob dvanajstih smo imeli animirano 20-minutno telovadbo v vodi, nakar smo skupaj odšli na kosilo.

Po kosilu so se nekateri vrnili na bazene, večina pa se nas je odpravila na ogled nove pridobitve Bioterm. Na kratkem sprehodu smo si prepevali in uživali v lepoti okolja. Novonastalo glamping naselje iz hišic in šotorov z bio bazenom in možnostjo najema savn nas je očaralo. Vse je v naravi, mirno, v tišini in lahko dostopno do termalnih bazenov. Poigravali smo se z mislijo, da bi ob kakšni res izjemni priložnosti preživeli dan v takšnem razkošju.

Po vrnitvi smo se poslovili od prijaznega osebja in se srečni ter nekoliko utrujeni podali proti domu.

Gasilci, navajeni biti na uslugo, so vsakega popeljali najbližje domu, posamezniki pa so se prisrčno zahvaljevali za prečudovito preživet dan.

Oglejte si tudi