Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-0°C
Oceni objavo

Praznovanje tretjega rojstnega dne

Že tri leta vsako jutro oranžno zažari naš Park mladosti v Kidričevem. Pri jutranji telovadbi se zberemo člani Šole zdravja. S telovadbo ohranjamo zdravje, dobro voljo in se družimo.

Za tretjo obletnico, ki smo jo praznovali v sredo, 9. maja 2018, smo se odločili, da na praznovanje povabimo še drugi dve skupini iz naše občine; skupino iz Kungote, ki je prikolesarila z velikim šopkom bezga in akacije, ter skupino iz Cirkovc. Zbralo se nas je kar lepo število in bilo je zanimivo oranžno. Po jutranji telovadbi smo se, kot se za rojstni dan spodobi, skupaj fotografirali, skupina iz Cirkovc nam je tudi zapela svojo himno. Skupaj smo se odpravili na zasluženo kavico in pecivo, ki so ga spekle naše pridne članice. Praznovanju se je pridružil tudi naš župan.

Druženje in praznovanje smo popestrili s pohodom, ki smo mu dodali ogled kapelice iz 1. svetovne vojne, del zgodovinske poti in ogled fotografske razstave g. Kerblerja v dvorani občine.

Veselo druženje smo zaključili v restavraciji Pan. Dogovorili smo se, da srečanje ponovimo tudi prihodnje leto, da postane tradicionalno, vendar še v večjem številu.

Ivanka Gorše,

vodja skupine iz Kidričevega

Kidričevo, 10. maj 2018
Foto: Martin Ozmec

Oglejte si tudi