Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Telovadke iz Kungote

Pri druženju ob kavici po jutranji telovadbi je padla ideja, da se odpravimo na krajši izlet. Glede na prebujajočo se pomlad in lepo vreme, smo se odločile, da se odpravimo v Arboretum Volčji Potok.

Zgodaj zjutraj smo se odpravile na vlak, ki nas je odpeljal do Ljubljane, kjer smo prestopile na vlak za Kamnik. Tam smo si privoščile kavico in poiskale prevoz do Volčjega Potoka. Že na vhodu v Arboretum so nas pozdravile grede, zasajene s čudovitimi tulipani. Sprehod smo nadaljevale med pisanim cvetjem, okrasnimi grmiči in v senci mogočnih dreves. Toliko je bilo vabečih cvetov, da si vseh nismo mogle ogledati. Po nekajurnem sprehodu, ki je blagodejno vplival na naše razpoloženje, smo se morale vrniti domov. Preživele smo krasen dan in si ob ogledovanju cvetja nabrale nove moči za vsakdanje podvige. Domov smo se vrnile utrujene, a polne prijetnih vtisov ter novih idej za okrasitev naših domov.

Vesele smo, da si lahko z uporabo rdečih kartic za vlak in avtobus privoščimo krajše izlete in že razmišljamo, kam se bomo podale naslednjič.

Olga Serdinšek   

Oglejte si tudi