Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

Sem z Vami in za Vas, vaša Kidričanka.

Spoštovane volivke in volivci!

 

Tudi v letošnjem letu kandidiram za svetnico občine Kidričevo, saj želim, da se v naši občini dogajajo spremembe, ki si jih vsi želimo in so dobrodošle za vse nas.

 

Najbolje me poznate kot učiteljico razrednega pouka na OŠ Borisa Kidriča Kidričevo, podružnici Lovrenc na Dravskem polju. Hkrati  sem tudi članica različnih društev. Med njimi so DPD Svoboda Kidričevo, Turistično društvo občine Kidričevo in Kulturno društvo Lovrenc na Dravskem polju. Kot predsednica sem 10 let vodila Športno društvo v Kidričevem. Organizirali smo »S kolesom po občini«, odbojko in vsakoletni »Silvestrski tek«. Ženske so še danes aktivne pod strokovnim vodstvom.

 

Vidite me lahko tudi na raznih prireditvah, ki jih organizira občina. To so kostanjev piknik, Martinovanje, božične prireditve v Čarobnem parku in pustovanje.  Večinoma sem na stojnici in predstavljam Turistično društvo ter našo občino.

 

Veliko se ukvarjam z mladimi naše občine. Tako sem letos sodelovala pri raznih projektih, kot je bil občinski projekt Mladi v skupnosti brez meja. Z najmlajšimi pa se vsako leto srečamo na gasilskem taboru.

Sem poštena in v tem enem letu, kot svetnica, sem se že spoznala z delom občine, saj poznam in razumem težave ter probleme Kidričevega.

 

Kandidiram na listi DeSUS v volilni enoti 1 pod številko 2.

Oglejte si tudi