Logo MojaObčina.si

Kidričevo

JUTRI
31°C
16°C
PON.
34°C
16°C

OBVESTILO VOLIVCEM

 

PREDČASNO  GLASOVANJE

 

Volivci, ki bodo na dan glasovanja, 18. 11. 2018, odsotni, lahko glasujejo pred tem dnem, in sicer v sredo, 14. 11. 2018 med 7. in 19. uro, na volišču za predčasno glasovanje, v prostorih Občine Kidričevo, Kopališka ul. 14, Kidričevo.

 

 

 

GLASOVANJE  NA  DOMU

 

Volivci, ki se zaradi bolezni ne morejo osebno zglasiti na volišču, v katerem so vpisani v volilni imenik, lahko glasujejo pred volilnim odborom na svojem domu, če to sporočijo občinski volilni komisiji najkasneje tri dni pred dnem glasovanja, to je do srede, 14. 11. 2018.

 

 

 

GLASOVANJE  PO  POŠTI

 

Volivci, ki so v priporu, zavodu za prestajanje kazni, v bolnišnici ali v socialnovarstvenem zavodu za institucionalno varstvo, lahko glasujejo po pošti na območju Republike Slovenije, če to sporočijo občinski volilni komisije najkasneje deset dni pred dnem glasovanja, t.j. do srede, 7. 11. 2018. Na enak način lahko glasujejo tudi invalidi, če predložijo odločbo pristojnega organa o priznanju statusa invalida.

 

Invalidi lahko glasujejo po pošti tudi stalno, če to sporočijo Državni volilni komisiji in predložijo odločbo pristojnega organa o priznanju statusa invalida. Obvestilo invalida o stalnem glasovanju po pošti velja do preklica. Prvo sporočilo o stalnem glasovanju po pošti mora invalid posredovati Državni volilni komisiji najkasneje najkasneje deset dni pred dnem glasovanja, t.j. do 7. 11. 2018.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi