Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
18°C
7°C
JUTRI
17°C
11°C
4428

Vabilo na overitev pogodbe o ustanovitvi služnostne pravice za gradnjo regionalne kolesarske povezave, odsek 1 Ptuj-Hajdina-Kidričevo-Majšperk

Spoštovani,

 

v preteklih dneh ste na Vaš naslov prejeli pogodbo o ustanovitvi služnostne pravice za gradnjo regionalne kolesarske povezave, odsek 1 Ptuj-Hajdina-Kidričevo-Majšperk. Za olajšanje postopka overitve pogodbe smo  zagotovili prisotnost notarja  na terenu v spodaj naslednjih terminih.

 

Vse, ki ste pogodbo že podpisali in jo vrnili na občino Kidričevo, prosimo, da se  v enem od spodaj navedenih terminov oglasite na overitvi podpisa na  vaši, že podpisani pogodbi. 

Nekateri pa pogodbe še niste podpisali in vrnili. Prosimo vas, da  pogodbo podpišete in jo prinesete na overitev  na enega izmed navedenih terminov.

 

Prisotnost notarja za overitev pogodb bo v naslednjih terminih in lokacijah:

 

1. dne 26.08.2020 od 9.00 – 11.00 ure v  prostorih Občine Kidričevo v dvorcu Sternthal,

2. dne 26.08.2020 od 16.00 – 18.00 ure v Dvorani v Lovrencu na Dravskem polju,

3. dne 27.08.2020 od 16.00 – 18.00 ure v prostoru Občine Kidričevo v Cirkovcah (pri Merkatorju).

 

S seboj  prinesite osebni dokument in zaradi ukrepov proti COVID 19 tudi zaščitno masko

Overitev Vašega podpisa plača Občina Kidričevo.

 

V primeru, da se nobenega od navedenih terminov ne morete udeležiti, vas prosimo, da nam to sporočite na tel. št.: 02/799 06 10 ali obcina@kidricevo.si.

 

Izgradnja kolesarske povezave in zagotavljanje varnosti vseh udeležencev v prometu, predvsem pa kolesarjev, je na navedenem  regionalnem odseku izjemno pomembna za Občino Kidričevo, zato vas vljudno naprošamo, da nam pomagate  pri izvedbi projekta. 

 

V luči prizadevanj po dvigu kakovosti življenja naših občanov, si želim, da z vašo  pomočjo uspešno  pridobimo nepovratna sredstva EU in izvedemo izgradnjo kolesarke steze.

 

Do srečanja, vas lepo pozdravljam

       

Anton Leskovar

Župan Občine Kidričevo       

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi