Logo MojaObčina.si

Kidričevo

DANES
1°C
0°C
JUTRI
3°C
0°C

V ulici Sarajevo smo veseli obnovljenega cestišča.

V Lovrencu, v ulici Sarajevo, smo se to jesen veselili obnovljenega cestišča. Hvaležni, da lahko skupaj praznujemo, smo prebivalci naše ulice 4. novembra odprli naše novo cestišče, kot se spodobi. Veselili smo se 860 m dolgega in skupno 4,5 m širokega obnovljenega cestišča. Izvedena so bila številna zemeljska dela, zaradi spremembe višine vozišča je bilo treba dvigniti pokrove kanalizacije in vodovodnih kap, za meteorno kanalizacijo so bili vgrajeni cestni požiralniki ter vtočni jaški, preko katerih je voda speljana do novozgrajenih ponikalnic. Na cestišču se je strojno položil grobi nosilni sloj v debelini 6 cm in fini nosilni sloj v debelini 4 cm.

Slavnostni trak so skupaj prerezali župan občine Kidričevo Anton Leskovar, predstavnica Cestnega podjetja Ptuj in gospa Anika kot najstarejša predstavnica naše ulice. Prisluhnili smo spevom Fantov treh vasi in se ob dobri hrani, pijači in Matičevi harmoniki zabavali dolgo v noč.
Želimo si, da bo nova cesta varna, prijazna našim najmlajšim, da nas bo vedno znova vodila drug do drugega in čim večkrat, tako kot to jesen, na kup.

Tina Krivec

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!