Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
15°C
0°C
Oceni objavo

Povabilo k vključitvi v projekt PREMAKNI PORABO

V slovensko-japonski projekt PREMAKNI PORABO, ki omogoča zanesljivejšo oskrbo, predstavlja priložnost za domačo industrijo in nižje stroške za odjemalce, je vključena tudi Občina Kidričevo. V nadaljevanju si preberite več o prednostih in načinu prijave, da postanete del »pametnih omrežij« in prihranite pri vašem računu za elektriko.


NE ZAMUDITE ŠTEVILNIH PREDNOSTI:

  • Možnost zmanjšanja računa za elektriko,
  • brezplačna vzpostavitev dvotarifnega  obračuna  elektrike (v kolikor ste v sistemu naprednega merjenja in imate enotarifni obračun),
  • finančno nadomestilo (v vrednosti 25 €) lahko darujete tudi lokalnemu društvu ali dobrodelni organizaciji1
  • prispevali boste k bolj učinkoviti rabi električne energije in se pridružili »pametni skupnosti«.

 

Možnost sodelovanja je omogočena vsem gospodinjstvom in malim poslovnim odjemalcem, ki so priklopljeni na razdelilno transformacijsko postajo Breg (RTP Breg) v občinah Kidričevo, Starše, MO Ptuj – Četrtna skupnost Breg – Turnišče, Cirkulane, Videm, Podlehnik, Žetale, Hajdina, Majšperk, Makole in so že v sistemu naprednega merjenja.

 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Svetujemo vam, da si svoje mesto zagotovite čim prej.

 

Napredne tehnologije vam omogočajo preprost in učinkovit nadzor nad vašo porabo električne energije. S tem lahko uživate enako ugodje ob nižjih računih za električno energijo. S sodelovanjem pri projektu PREMAKNI PORABO lahko dosežete prihranek pri vašem strošku elektrike, hkrati pa s tem pripomorete k delovanju elektroenergetskega omrežja in vašemu lokalnemu okolju.

 

V kolikor ste v sistemu naprednega merjenja in imate pred vstopom v projekt obračun po enotni tarifi (ET), vam bomo pred vključitvijo v projekt brezplačno uredili prehod na dvotarifni obračun, kar za vas pomeni dodaten prihranek.

 

NE ZAMUDITE PRIJAVE DO 29. NOVEMBRA 2017!

IŠČEMO ZAINTERESIRANE ODJEMALCE

ki bodo v obdobju od 1. 12. 2017 do 30. 11. 2018 aktivno

sodelovali v slovensko-japonskem projektu

PREMAKNI PORABO.

 

VABLJENI NA PREDSTAVITVE PROJEKTA V ŽIVO v vaši bližini, več o terminih lahko izveste na spleti strani: www.premakni-porabo.si/2017/11/07/vabljeni-nove-predstavitve-v-zivo/

 

 

Vabljeni!

Več informacij na:

W: www.premakni-porabo.si

E: info@premakni-porabo.si

T: 05 99 78 002 (od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.00

Oglejte si tudi