Oceni objavo

Športne igre upokojencev

V Vipavi so 15.06.2013 potekale 10. športne igre upokojencev severnoprimorske regije, katerih smo se udeležili tudi člani društva upokojencev Kanal.

Ekipa DU Kanal. Foto: DU Kanal

Tekmovanje je potekalo v balinanju, pikadu, streljanju z zračno puško, ribolovu, reševanju križank, šahu in kegljanju v moški in  ženski konkurenci. Naši tekmovalci so sodelovali v vseh panogah razen v kegljanju ter streljanju z zračno puško v ženski konkurenci. Ob  tej priložnosti vabimo vse tiste, ki bi radi kegljali in ženske strelke,da se nam pridružijo na naslednjih športnih igrah. Tudi v ostalih športnih panogah so vrata vsem odprta. Več kot nas bo, močnejši bomo.

 

Naši športniki so dosegli veliko dobrih rezultatov, zato naj omenimo samo najboljše. Ženska ekipa v pikadu je zmagala in se s tem kvalificirala na državno prvenstvo. Ponovila je uspeh izpred dveh let. Moška balinarska ekipa je zasedla drugo mesto, strelci z zračno puško pa tretje mesto. V posamični konkurenci pa sta tretje mesto zasedla Zdenko Skok v streljanju in MIra Hvalica v pikadu.

 

V skupnem seštevku vseh panog pa je naše društvo med 22 sodelujočimi društvi zasedlo odlično drugo mesto. Vsem tekmovalkam in tekmovalcem čestitamo in naj jih športni duh spremlja še naprej.

 

Oglejte si tudi