Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
8°C
PON.
27°C
7°C
Oceni objavo

JESEN JE PRAVI ČAS - STOPITE NA SVETLO STRAN UČENJA

TU SMO ZA VAS

Poslanstvo LUNG-a je skrbeti, da je kakovostno izobraževanje in svetovanje dostopno čim večjemu krogu ljudi. Za pridobivanje znanja, osebnostno rast in oblikovanje vrednot ponujamo različne programe:

-          osnovno šolo za odrasle (BREZPLAČNO),

-          poklicne in srednje šole (frizer, predšolska vzgoja – tudi poklicni tečaj, ekonomski tehnik),

-          nacionalne poklicne kvalifikacije (računovodja, socialni oskrbovalec na domu)

-          jezikovne, računalniške in druge tečaje.

 

Kam po nasvet?

Sodobno življenje od nas zahteva, da nenehno pridobivamo in izpopolnjujemo svoje znanje, zato so informacije in nasveti o različnih možnostih izobraževanja, ki jih brezplačno dobite v Svetovalnem središču ISIO na LUNG-u še posebno dragoceni. Pomagamo vam pri odločitvah za izobraževanje in učenje med celotnim potekom izobraževanja.

 

SVETOVANJE na poklicni poti

Izkušene svetovalke motivirajo zaposlene ter v poglobljenem pogovoru predstavijo možnosti za izobraževanje in vrednotenje znanj. Pogovori lahko potekajo tudi v vašem podjetju in razbremenijo vašo kadrovsko službo.

 

TUJI JEZIKI in SLOVENŠČINA

Ponujamo vam pester izbor jezikov in za vas prilagodimo vsebino, urnik in način izvedbe. Tečaji potekajo tudi v individualni obliki ali v paru, poleg splošnega pa lahko izberete tudi poslovni jezik ali jezik stroke. Vedno več podjetij se na nas obrača, ker bi svoje zaposlene radi usmerili v tečaje slovenščine. Pri nas izvajamo 180-urne brezplačne tečaje Začetne integracije priseljencev (ZIP), v katere se priseljeni iz tretjih držav lahko vpišejo s potrdilom z upravne enote.

USPOSABLJANJA (ZA DELO)

Izbirate lahko med tečaji računovodstva, knjigovodstva, računalništva in pripravami za pridobitev nacionalnih poklicnih kvalifikacij.

IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE

LUNG izvaja tudi strokovne in podjetjem prilagojene tečaje, ki so lahko za določene skupine zaposlenih brezplačni. Nabor vsebin je pester, in sicer mehke veščine (komunikacija in timsko delo), tuji jeziki in digitalne kompetence za osnovne ali napredne uporabnike.

Visok delež udeležencev iz podjetij potrjuje, da smo prepoznavni kot zanesljiv partner s kakovostnimi in fleksibilnimi storitvami. Ponudba za podjetja namreč zajema izobraževanja, ki so popolnoma prilagojena njihovim željam glede vsebine, trajanja, lokacije in urnika.


Zakaj izbrati LUNG?

-       Fleksibilnost

-       Pozitivno vzdušje

-       Ugodne cene

-       Inovativni pristop

-       Napredne tehnike poučevanja

-       Sproščena dinamika skupine

 

Vsak obiskovalec lahko na LUNG-u začuti posebno, sproščeno vzdušje, saj zaposlene in zunanje sodelavce druži pozitivna naravnanost in skupne vrednote, kot so zaupanje, zanesljivost, strokovnost, fleksibilnost, prijaznost, dostopnost in odprtost.

 

Vabljeni na svetlo stran učenja.

info@lung.si, 05 33 53 100

Oglejte si tudi