Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Hiša dobre volje že skoraj eno leto dobre volje

Hiša dobre volje Deskle se bliža svoji prvi obletnici. Po dnevu odprtih vrat v septembru bomo okrog rojstnega dne priredili še en dan odprtih vrat, tako da boste lahko pokukali v našo hišo in se imeli z nami lepo. Sicer pa so naša vrata vsak dan široko odprta za kogar koli, ki bi želel pri nas pridobiti kakšno informacijo, srečati svojega znanca ali prijateljico, pogledati, kako se imamo in kaj počnemo. Že naši izdelki si zaslužijo svojo pozornost, da ne govorimo o ljudeh, ki vsak dan znova lepšajo mozaik našega skupnega vsakdana. Vedno dobrodošli!
Če se ozremo nazaj, smo lahko s prvim letom delovanja zadovoljni. Skupina je močna, povezana, vsestranska in vesela. Vedno imamo polne roke ustvarjalnega dela, ki nas polni z dobro voljo in občutkom, da še zmoremo čarati in navdihovati. S tem pa krepimo tako duha kot telo. V odličnem vzdušju smo si vsi enaki, zaupamo si in si z lahkoto povemo vse, kar nam leži na duši. Sproščeni smo, nasmejani in polni idej. Naj se sliši še tako kičasto, imamo se radi in prav iz tega izhaja, da smo skupaj zelo zadovoljni. Vsakodnevno ustvarjamo, telovadimo, pojemo, veliko pohajamo in srečni, da smo skupaj, praznujemo, lahko bi rekli, da vsak dan praznujemo življenje. Predano ime Hiša dobre volje nosimo z vso odgovornostjo.

 

Pred kratkim smo se prešerne volje s svojimi sodobrovoljci iz Mirna odpravili na piknik v Novo Gorico, kjer nam je Dom upokojencev Nova Gorica pripravil pravo rajanje. Ob glasbi smo zaplesali, se do sitega najedli čevapčičev  in sladoleda ter se posvetili znancem iz doma upokojencem. Marsikoga smo tam srečali po zelo dolgem času. Lepo je bilo. Zelo veseli smo bili tudi obiska županje Tine Gerbec, s katero smo lahko pokramljali o naših skupnih ciljih. V naši vedno lepši hiši se je zvrstila tudi cela vrsta zanimivih, poučnih in praktičnih predavanj in delavnic, tako da v prihodnosti vabljeni tudi tisti, ki se nam še niste pridružili. Vedno se imamo zelo lepo. Zelo pa se veselimo našega izleta v Podčetrtek, kjer bomo skupaj s sopevci iz Mirna, Nove Gorice in Podsabotina v vlogi pevskega zbora Goriška burja nastopili na pevski reviji. Naše glasilke so že dodobra natrenirane, vaje pa so nam vedno v veselje in užitek.

 

Dobrodošli k nam vsak delavnik med 7. in 17. uro. Lahko nam tudi pišete na center.deskle@dung.si ali pokličete na 051 320 327. Veseli vas bomo!

 

 

Oglejte si tudi