Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

ŠTUDIJ STROJNIŠTVA (študij na daljavo, izredni študij)

Diplomirani inženir strojništva je poklic prihodnosti. V času visoke stopnje brezposelnosti v državi, fakulteta dnevno objavlja več prostih delovnih mest delodajalcev v Sloveniji za diplomirane inženirje strojništva.
Vabimo vas na informativni dan, ki bo na sedežu Ljudske univerze Ajdovščina 9. 9. 2015 ob 17. uri

 

Ljudska univerza Ajdovščina v sodelovanju z Fakulteto za industrijski inženiring organizira informativni dan, ki bo 9.9.2015 ob 17. uri v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.  Diplomirani inženir strojništva je poklic prihodnosti. V času visoke stopnje brezposelnosti v državi, fakulteta dnevno objavlja več prostih delovnih mest delodajalcev v Sloveniji za diplomirane inženirje strojništva

Razlogi za vpis:

  • Zelo visoka stopnja zaposljivosti diplomiranih inženirjev strojništva. Fakulteta s svojimi študijskimi programi sledi potrebam trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti gospodarstva.
  • Neposredno v 2. letnik se lahko vpišejo diplomanti kateregakoli študijskega programa višje strokovne šole (Strojništvo, Elektroenergetika, Mehatronika, Informatika idr.).
  • Povečuje se interes kandidatov, ki so diplomirali na suficitarnih družboslovnih študijskih programih, vendar zaposlitve dolgoročno doma in v tujini ne morejo dobiti.  V skladu z Merili za prehode se lahko vpišejo neposredno v 3. letnik FINI.
  • Študenti, ki so se v visoko šolstvo vpisali pred uvedbo novih študijskih programov, se lahko izobražujejo in končajo študij pod pogoji, ki so veljali ob njihovem vpisu, vendar najdlje do izteka študijskega leta 2015/2016. Tudi ti kandidati se lahko v odvisnosti od opravljenih obveznosti na prvotnem študijskem programu vpišejo neposredno v višji letnik FINI in študij dokončajo v daljšem obdobju.
  • FINI je edina fakulteta v Sloveniji, ki izvaja študij strojništva na daljavo v kombinirani obliki (e-učilnica, multimedijska gradiva, posneta predavanja, izpiti na daljavo).
  • Stroški študija na FINI so bistveno nižji kot stroški študija strojništva na drugih primerljivih študijskih programih.
  • Stroški študija se lahko poravnajo na 12 obrokov brez obresti, v 3. letniku tudi na več obrokov oziroma do zaključka študija.
  • FINI zagotavlja okolje in pogoje, potrebne za implementacijo učenja in poučevanja, ki je osredotočeno na študente in ki vključuje študente kot aktivne udeležence.
  • FINI je majhna fakulteta, ki se intenzivno prilagaja potrebam študentov z organizacijo terminov predavanj, z dosegljivostjo referata, z dosegljivostjo in razpoložljivostjo visokošolskih učiteljev.

Če se informativnega dne ne morete udeležite, oddajte informativno prijavo na https://goo.gl/cA7wTB in posredovali vam bomo podrobne informacije ali oddajte prijavo za vpis preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/prijava

 

Ljudska univerza Ajdovščina v sodelovanju z Fakulteto za industrijski inženiring organizira informativni dan, ki bo 9. 9. 2015 ob 17. uri v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.  Diplomirani inženir strojništva je poklic prihodnosti. V času visoke stopnje brezposelnosti v državi, fakulteta dnevno objavlja več prostih delovnih mest delodajalcev v Sloveniji za diplomirane inženirje strojništva http://www.fini-unm.si/si/studij/obvestila-za-studente/

 

Šegova ul.112  | SI-8000 Novo mesto, Slovenia

T: 07/39 32 206, E: fini-unm@guest.arnes.si, W: www.fini-unm.si

Oglejte si tudi