Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
9°C
-1°C
JUTRI
10°C
-5°C

Naj bo novo šolsko leto prežeto z ustvarjalnostjo

Počitnic je konec in spet se je oglasil šolski zvonec. Po dobrih dveh mesecih je prvega septembra šolo znova preplavila otroška radoživost. Naše poti se bodo v šolskih prostorih ponovno prepletale in upam, da bodo zaznamovane s prijetnimi druženji, ki se jih bomo radi spominjali tudi v prihodnjih letih.

Vsi si želimo, da se ne bi ponovil lanski način šolanja in bi se lahko družili celo šolsko leto. Prav zaradi slednjega vsem skupaj želimo veliko mero odgovornosti – odgovornosti do lastnega dela in znanja, odgovornosti za kvaliteto medsebojnih odnosov in prispevanje k spoštljivi in prijazni komunikaciji ter nenazadnje želimo vam veliko mero odgovornosti za lastno zdravje. Pri vsem tem pa ne pozabite na rek, da je smeh pol zdravja. Vsak dan si polepšajte s kako hudomušno dogodivščino, ki vam bo narisala nasmeh na obraz.

Naj bo novo šolsko leto prežeto z ustvarjalnostjo, uspehi in lepimi trenutki.

mag. Ana Košuta Skok
ravnateljica OŠ Deskle

 

1. septembra 2021 je prag Osnovne šole Deskle prvič prestopilo 11 prvošolcev. Po spodbudnih besedah ge. ravnateljice in ge. županje so jih medse s pesmijo sprejeli drugošolci in tretješolci. Dobrodošlico sta jim zaželeli tudi predstavnici šolske skupnosti ter policist. A pravi šolarji so postali šele v trenutku, ko so prejeli rumeno rutko, se posladkali s torto in seveda – čisto na kratko – pokukali še v svoj 1. a razred.

učiteljica 1. a OŠ Deskle

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi