Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Zbiranje člankov in oglasnih sporočil za občinsko glasilo Most

Datum: 30.04.2021
Vir: Občina Kanal ob Soči
Rubrika: Sporočilo za javnost

Vabimo vas, da sodelujete pri soustvarjanju naslednje številke glasila Most.

Prispevke in oglasna sporočila nam za junijsko številko lahko pošljete najkasneje do petka, 28. 5. 2021

Prispevke za glasilo Most oddajamo preko spletnega portala MojaObcina.si !!!
Dostop na povezavi: https://www.mojaobcina.si/kanal-ob-soci/
Registracija računa na tem portalu je brezplačna, oddajanje prispevkov pa enostavno.

Splošna navodila: zaželeno je, da so teksti dolgi približno 2000 znakov oziroma približno pol strani v Wordu, če ni z odgovornim urednikom drugače dogovorjeno. V primeru predolgih člankov si uredniški odbor pridržuje pravico do krajšanja. Članki in fotografije morajo biti opremljeni z imenom avtorja. Fotografije morajo biti primerne kakovosti in resolucije, zaželeno je tudi, da so opremljene s krajšim opisom.

Uredniški odbor si pridružuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni v Mostu in kateri ne in pri tem upošteva programsko zasnovo in novinarski kodeks. Vsi korektni in ustrezno poslani prispevki pa bodo objavljeni na spletnem portalu Moja Občina.

E-mail uredniškega odbora je: urednistvo@glasilo-most.si in je namenjen izključno za komunikacijo z bralci in za dogovarjanje o prispevkih z odgovornim urednikom, ne pa za pošiljanje prispevkov v objavo! Za pošiljanje samih prispevkov uporabite portal Moja Občina.

Možnost oglaševanja: v vsaki številki Mosta lahko oglašujete in se na tak način predstavite občankam in občanom občine Kanal ob Soči. Vse informacije glede oglaševanja: Tina Testen Kumar, tina.testen@gmail.com.

Datum: 30. 4. 2021

Uredniški odbor glasila Most
Povezava na MOST

 Povabilo v celoti!

Oglejte si tudi