Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Javni razpis neposrednih posojil v letu 2016 za pospeševanje razvoja kmetijstva

Javni sklad malega gospodarstva Goriške vas obvešča, da je bil v petek, 1.7.2016 v Uradnem listu RS št. 47/2016 objavljen Javni razpis neposrednih posojil v letu 2016 za pospeševanje razvoja kmetijstva v Mestni občini Nova Gorica, Občini Brda, Občini Kanal, Občini Miren -Kostanjevica, Občini Renče-Vogrsko in Občini Šempeter-Vrtojba.

 

Predmet razpisa je dodelitev dolgoročnih posojil za naložbe v osnovno kmetijsko dejavnost, predelavo in trženje kmetijskih proizvodov in nekmetijske dejavnosti na kmetiji (dopolnilne dejavnosti na kmetiji)

 

Namen razpisa je povečanje konkurenčnosti in izboljšanje dohodkovnega položaja kmetijskih gospodarstev ter ustvarjanje pogojev za nova delovna mesta na kmetiji

 

Višina razpisanih sredstev: 200.000,00 EUR

 

Splošni pogoji

Na razpis se lahko prijavijo mikro kmetijska gospodarstva-fizične osebe, kiopravljajo osnovno kmetijsko dejavnost in/ali drugo dopolnilno dejavnost na kmetiji(predelava in trženje kmetijskih proizvodov in druge nekmetijske dejavnosti na kmetiji). Prijavitelj mora imeti sedež kmetije oz. stalno bivališče na območju Mestne občine Nova Gorica, Občine Brda, Občine Kanal, Občine Miren-Kostanjevica, Občine Renče-Vogrsko ali Občine Šempeter-Vrtojba(v nadaljevanju občine ustanovljiteljice),naložba pa mora biti realizirana na območju občin ustanoviteljic sklada.

 

Rok za prijavo :  31.8.2016 in  28.10.2016.


Informacije v zvezi z razpisom lahko dobijo prosilci na sedežu sklada ali po telefonu

(05)33 50 173, (05)33 50 158, (05)33 50 356.

 

Vloge skupaj z dokazili pošljite na naslov Javni sklad  malega gospodarstva Goriške, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali osebno oddajte v glavno pisarno,št. 36/I. nadstr.,

s pripisom : NE ODPIRAJ - Razpis neposrednih posojil 2016 - kmetijstvo

 

Razpis v celoti si lahko ogledate na spletni strani: http://www.jsmg-goriska.com/razpisi.html

 

 

                                                                                                 

                                                                                     

Oglejte si tudi