Logo MojaObčina.si

Jesenice

JUTRI
11°C
6°C
TOR.
15°C
5°C
380

ZAČENJAMO S PODJETNIŠKIMI DELAVNICAMI V SKLOPU PROJEKTA PODJETNIŠKA KAVICA

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vabi na več spletnih delavnic.

V torek, 16. marca 2021, bomo organizirali spletno delavnico z naslovom POTENCIALI IN OMEJITVE NA POTI DO USPEHA. Predavateljicamag. Tanja Bogataj, certificirana coachinja, svetovalka in trenerka s področja osebne rasti in vodenja, bo udeležencem predstavila dejavnike, ki vplivajo na uspeh, jih poučila, kako ozavestiti potenciale in omejitve na poti do uspeha ter kako prepoznati vzorce mišljenja in odzivanja ter učinka na učinkovitost, produktivnost in odnose. Sodelujoči bodo spoznali in se preizkusili tudi v več različnih praktičnih pristopih in orodjih. Z delavnico bomo pričeli ob 9.00 uri in bo potekala preko aplikacije Zoom.

Druga delavnica z naslovom ERGONOMIJA SEDEČEGA DELOVNEGA MESTA IN AKTIVNI ODMOR bo potekala v sredo, 24. marca 2021, s pričetkom ob 9.00 uri. Takrat bomo pogledali, zakaj sedeče delo predstavlja tveganje za pojav bolečin v hrbtenici, kakšne obremenitve predstavlja sedenje za hrbtenico ter kakšne preventivne ukrepe sprejeti, da bi tveganje preprečili. Spoznali bomo enostavne in praktične rešitve, kako prilagoditi delovno okolje, da bo to bolj ergonomsko, bolj prijazno do hrbtenice in da bo sedenje na delovnem mestu čim bolj varno, udobno in zdravo. V sklopu delavnice bodo predstavljene tudi smernice, kako pogosto in koliko časa izvajati aktivni odmor, kako ga vključiti v svoj delovni čas, pomen aktivnega odmora ter katere vaje izvajati.

V mesecu aprilu, natančneje 15. aprila 2021, bomo izvedli še delavnico z naslovom 'BITI DRUGAČEN' JE ZMAGOVALNA STRATEGIJA NASTOPA NA TRGU. V poplavi informacij in produktov na trgu, ki so enaki ali podobni, je danes največji izziv, biti drugačen, da bi nas naši potencialni kupci sploh opazili. Drugačnost je tista razlikovalna prednost pred drugimi konkurenti, zaradi katere se bodo kupci odločili kupiti od nas, ne od nekoga drugega. Kako jo doseči, bomo spoznavali z go. Simono Zajc, strokovnjakinjo za graditev blagovnih znamk.

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna, obvezne pa so predhodne prijave na elektronski naslov urska.luks@ragor.si, saj bo število mest na posamezni delavnici omejeno.

Projekt Podjetniška kavica izvaja Razvojna agencija Zgornje Gorenjske ob sofinanciranju Občin Bohinj, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica in Žirovnica.


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi