Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Virtualni prižig prazničnih luči z Miklavžem

Vabimo Vas, da v krogu Vaše družine praznično okrasite svoje balkone, okenske police, novoletne smrečice in 5. decembra, na Miklavžev večer, točno ob 18. uri skupaj prižgemo praznične luči ali vsaj kakšno svečko. Da se lahko tudi na takšen način povežemo. Iz enega doma,  ene družine do druge, vse do praznične ulične razsvetljave naših Jesenic, ki jo bo osvetlil, oziroma prižgal dobri mož Miklavž.  Za spodbudo in povezanost skupnosti bomo trenutek prižiga lučk v našem mestu tudi virtualno predvajali. 

Video prenos v živo bomo predvajali na youtube strani Gledališča Toneta Čufarja Jesenice in v televizijskem prenosu na programu ATM TV Kranjska Gora.

Povežimo se. Virtualno v skupnosti, doma pa s svojo družino, ki je najbolj dragocena. 

V prihajajočem prazničnem obdobju se nam poleg Miklavža za virtualno javljanje v vaše domove pripravljata tudi dobra moža Božiček (24. 12. 2020) in Dedek Mraz (29. 12. 2020).  

Naj bo čas decembrskega povezovanja obarvan družinsko in ne pozabimo tudi na tiste, ki v naši skupnosti živijo sami. Ozrimo se okoli sebe in bližino delimo tudi med njih. Če ne drugače pa s kakšno majhno pozornostjo, darilcem, ki jih pričaka pred njihovimi vrati.

 

Virtualno praznično druženje omogočajo Občina Jesenice, Mladinski center Jesenice, Zavod za šport Jesenice, Zveza društev prijateljev mladine Jesenice, Gledališče Toneta Čufarja Jesenice, HDD SIJ Acroni Jesenice.

Oglejte si tudi