Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

E-predstavitev muzejskega prostora na Stari Savi in pomena le-te

Ljudska univerza Jesenice in Gornjesavski muzej Jesenice vas vljudno vabita, da se v četrtek, 9. 4. 2020, ob 18.00 pridružite uvodnemu e-srečanju z e-predstavitvijo muzejskega prostora na Stari Savi in njenega pomena. Predstavljena bo zasnova projekta, s katerim želijo obogatiti muzejsko dejavnost in program v fužinarskem naselju na Stari Savi, ki je v preteklem letu pridobil status kulturnega spomenika državnega pomena. Projekt bo vključen v Dneve evropske kulturne dediščine in Teden kulturne dediščine 2020, ki bodo potekali pod sloganom "Spoznaj? Ohrani. Varuj!"

Na uvodnem e-srečanju bodo z vami mag. Maja Radinovič Hajdič, Irena Lačen Benedičič, Aljaž Pogačnik in Petra Alič. Da se pridružijo srečanju, vabijo vse, ki jih zanima kulturna dediščina in bi radi spoznali kulturni pomen Stare Save ter izvedeli več o projektu.

Prijave so obvezne, saj bodo udeleženci prejeli povabilo v e-prostor, kjer se bo odvijalo e-srečanje. Sprejemajo jih na e-naslovu vgc@lu-jesenice.net, in sicer do četrtka, 9. 4. 2020, do 12. ure.

Oglejte si tudi